Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 212

Moja dziewczyna trzyma numer byłego i piszą ze sobą.

Polecane posty

Gość gość 212

Witam zastanawiam się co robić jestem z dziewczyna 5 miesięcy prawie 6. miała przede mną chłopaka. z którym była 6 miesięcy. jej eks ją olał nie pisał do niej ani nic więc zostawiła go. Ale teraz zaczyna do niej pisać od czasu do czasu. Jak jej o nim to zaraz jest źle. I kłótnia. Boję się tego , że ona może do nie wrócić :/ i nie wiem czy boje się nie potrzebnie czy może nie powinienem się bać ale zobaczyłem jego numer u niej na telefonie i trzyma go z sentymentu powiedziała. Spotykam się z nią jak najczęściej się wiele ze sobą piszemy rozmawiamy. Jest ona moją drugą dziewczyna. Pierwsza zradziła mnie. Ale wiem , że ona tego nie zrobi. Mam do was pytanie dziewczyny dlaczego trzymacie numer byłego i piszecie z nim ? I czy powininem się bać , że ją stracę ? :( Ps Wiem , że ona nie widziała się z nim nigdy. Ale kiedyś mi powiedziała , że jak by z nią pisał normalnie to by z nim była :/ Ale ja się pojawiłem i szczerze jestem o niego zazdrosny. Bo prostu boje się , że ją stracę :(

Gość gość
nie sa jeszcze gotowi ze soba Nadal sie kochaja:-) Nie moze byc twoja dziewczyno skoro utrzymywala caly czas kontakt z EX

Gość gość
Ojojoj tragedia

Gość gość212
Hymm No ale nią jestem. Mówi , że nic nie czuje do niego. Wiem , że piszą czasami :/

Gość gość
Hymm ale ona nie pisze z nim codziennie tylko raz na jakiś czas. I ogólnie nwm co mam myśleć o tym bo mówi , żę Kocha tylko mnie , żę będzie zemną zawsze a z nim by była jak by mnie nie było Nwm co sądzić :/

Gość gość
ona nadal coś do niego czuje. on pewnie od czasu do czasu przypomina sobie o niej. nie możesz byc pewien tego, żeby cię nie zdradziła. niczego w życiu nie można być pewnym.

Gość gość
Eh :/ myślisz , że coś czuje ja np. mojej byłej numer skasowałem na jej oczach . Ruszę temat o tym jej byłym to zaraz jest wielkie hallo. A odejść od niej nie odejdę za bardzo ją kocham i walczyłbym o nią zawsze :(

Gość gość
Na pewno tes zjest dymana przez niego

Gość gość
Ona się z nim nie kochała -.- Ten typek mieszka w innym kraju..

Gość gość
Głuptas jesteś. Ona daje Ci do zrozumienia, że gdyby tylko tamten kiwnął palcem, to by do niego poleciała. Kocha go, a Ty jesteś tylko w zastępstwie? Skąd wiesz, kiedy tamtemu coś odbije i zachce mu się sprawdzić, czy jeszcze działa na nią? Będziesz na to czekać? Powiedz jej, że jak jeszcze raz zobaczysz, że z nim pisze, to może do niego wracać. Zyskasz na tym, zobaczysz. Bo zobaczy, że może i Ciebie stracić, to może się zastanowi.

Gość gość
Dzieci, dzieci. Taka relacja po rozstaniu bardzo dobrze świadczy o obojgu tych ludziach: coś tam nie wyszło, ale jesteśmy dojrzali, niemałostkowi, samodzielni, życzliwi światu i możemy utrzymywać zdrowe relacje żyjąc dalej. Bardziej niepokojąca jest sytuacja, kiedy kobieta po rozstaniu ucieka przed były, na drugą stronę ulicy, opowiada o nim straszne rzeczy i żyję żądzą zemsty.

Gość gość
:D

Gość gość
nie przejmuj sie to normalka i wszystko sie ulozy jak sie wie jak podejsc 333 www.youtube.com/watch?v=pKCDtTs0vWg