Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byc seksowna

Polecane posty

Gość gość

Jak byc seksowna, uwodzicielska, ponetna zeby facet mial ochote, zeby widac bylo pozadanie w jego oczach. Wiem z samego rana zaraz po pobudce bedzie uzyskac trudno o taki efekt, ale co dalej? Mam 30 lat czuje sie jak szara mysza, ktora chcialaby byc kobieta.

Gość gość
Jestem facetem i sądzę, że krótka spódnica. pończochy na pasku, wysokie obcasy i makijaż dały by pożądany efekt.

Gość gość
A co z gestami? Co na facetow dziala? Makijaz robie delikatny, taki no make up, sprobuje troche mocniejszy. Stroj ktory podales ok. Dodatki typu wisiorek, zegarek, dodaja kobiecosci nawet jeansach i koszuli nie zapietej pod sama szyje. Ale jak miec ten blysk w oku.

Gość yake
bądź sobą ! kobieta sexi to kobieta zadbana i oczywiście w sukience żadnych spodni i do tego dekolt lekko odsłonięty lub lekko prześwitująca bluzka

Gość gość
A tak podam mam dwie kolezanki jedna wysoka, budowa normalna, biust niewielki, wlosy dlugie, ubior powiedzmy do wymiany, facet szaleje za nia 15 rok, wydaje sie niesamowicie seksowna. Druga kolezanka budowa srednia, duzy biust, wlosy do ramion, ale w niej ja np. nie widze nic co moglabym podkrasc aby byc seksowna. Nawet taka Natasza Urbanska ma cos w sobie, moze usmiech, moze ogolnie ze ladna. Sama juz nie wiem. Moze to o spojrzenie chodzi o optymizm.

Gość gość
Jak pisałem pończochy itd. ale jeśli coś w budowie nie będzie grało na mój gust nie ma szans. Nawet zawadyjacki wzrok i wszelkie dodatki. Nogi, pupa i nie chudzielec jest dla mnie pierwszo planowy.

Zrób coś dla siebie, przestań myśleć o sobie jak o szarej myszy, uśmiechnij się a błysk w oku się pojawi:-)

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji