Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

błagam pomóżcie mi wybrać sukienkę dla corki na nasz ślub

Polecane posty

Gość gość

Bo nie mam pojęcia co kupić. Wszyscy chcą by była moją kopia tzn biała bezowata sukienka a ja właśnie takiej nie chce, chce by po prostu wyglądała ładnie i stosownie do okoliczności. Przekopałam allegro i inne sklepy, nie znalazłam nic. Może pomoże jakaś mama? Córka ma 3 latka, najlepiej by sukienka była niebieska i bez żadnych tiulow

Gość gość
Jak byś była normalna to byś nie miała takiego dylematu! Najpierw się ślub bierze a później dzieci robi

Gość gość
czym ty się chwalisz, ze dawałaś przed ślubem a teraz udajesz cnotkę i do kościoła,

Gość gość
na kafe wszystkie do ślubu trzymały

Gość gość
Wy za to pewnie maryjki dziewice niepokalanie poczęte...nawiedzone idiotki !! Autorko, poszukaj lepiej na zagranicznyc forach, grafikach ślubnych, bo w tym katotalibanie sukienki tylko do komunii. Swoją drogą nawiedzone katolki...ta wasza maryjka to dziecko bez ślubu miała...i co wy na to ??

Gość gość
Ja nie jestem ani wierząca ani dziewica ale od razu gdy to przeczytałam to przeleciała mi przez głowę mysl ze idziesz do ślubu w białej sukni mając dziecko ,nie chodzi o wiarę ale o szacunek do niej o szacunek do Twojego kościoła o ile to będzie ślub kościelny bo jak cywilny to bez znaczenia może być ubiór.

Gość gość
A ty wyżej to rozumiem też jesteś niewierząca ale też po prostu głupia ignorantka ,bo obrażasz ludzi i ich wiarę co to za tekst ta wasza Maryja pisząc w taki sposób wystawiamy o sobie świadectwo ale cóż widać ze mało inteligentna jesteś.

Gość gość
Sorry telefon sam mi zmienił na poprawny wpis a nie taki chamski typu. wasza maryjka

Gość gość
no tak,czytając te wypociny, co niektórych,przecież dziecko to grzech, oj, rozpacz ogarnia .

Gość gość
W białej sukni z dzieckiem do ślubu?

Gość gość
17:49, ja przed nikim, a szczególnie przed Tobą żadnego świadectwa wystawiać nie muszę :) to wy "katolicy" wystawiacie o sobie, obrażając innych nagminnie. Nawet Autorka o sukienkę zapytać się nie może, bo zaraz stado wypranych mózgów ryczy. Lepiej spójrz, jakie"świadectwo" wystawiają o sobie pedofile wasi w czarnych sukienkach...co chwila któryś skazany, ostatnio nawet chłopczyk samobójstwo przez takiego waszego "pasterza" popełnił..więc poprawiaj te "świadectwa" tam, gdzie jest taka potrzeba i taplaj się w tej zgniliźnie.

Gość gość
CO za suki tu siedz********lyscie sie na prawo i lewo z 10 facetami potem znalazlyscie jakiegos co sie wam oswiadczyl i tez********lalyscie z bialej sukni do slubu :O x x x co was to k***a obchodzi jak kto idzie do slubu :O co to bialy zarezerwowwany tylko dla katoli :O jak tacy katole z was to grzeszycie sexem przed slubem :O nie jedna z was przed slubem miala dziecko i to nie raz z innym :O ale trzeba pojechac x x x x autorko czy slub cywilny czy koscielny mi sie podoba rowniez jakas jasna sukienka dla corki nie chodzi o kopie,ale niebieski w oglole nie pasuje.Moze biala z czerwonymi dodatkami lub niebieskiemi jak lubisz :P

Gość gośćula
ja pierd... dziewczyna zadała normalne pytanie a wy tu z moralnościa wyjezdzacie. Autorko najlepiej i najprościej będzie pójsć do krawcowej.

Gość gość
Nie Wy katolicy bo napisałam ze wierząca nie jestem

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=pKCDtTs0vWg

Gość gość
może i niewierząca, ale równie nawiedzona, jedno nie wyklucza drugiego.

Gość gość
Nie nawiedzona tylko myśląca poprawnie w pewnych kwestiach .

Gość gość
Weszłam na ten temat żeby się pośmiać wiedząc że bedzie chryja debilek matek polek pod wezwaniem kury domowej ale zaskoczyłyscie nawet mnie! Żadnej rady, same bluzgi i to od pierwszej odpowiedzi;) Autorko chyba jesteś tu nowa... I nie widziałas na co się piszesz zakładając TU taki temat. Zapytaj na jakimś forum modowym najlepiej.

Gość gość
człowieku nie masz nic do powiedzenia to MILCZ

Gość gość
Przecież jest masa takich ubranek. Zobaczy sobie na stronę Wójcika, mają cały wybór dziecięcych ubranek wizytowych, tak samo zawsze coś można wygrzebać w Zarze i Kappahlu, a niebieską koronkową widziałam w H&M, chociaż mi też niezbyt się widzi niebieski.