Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy poszliście z dzieckiem pierwszy raz do fryzjera

Polecane posty

Gość gość

Mamusie kiedy ? Jak wyglądała taka wizyta?

Gość gość
samo poszlo nie pamietam ile mialo lat ale bawilo sie wysmienicie

Gość gildii
Po co do fryzjera? To dziewczynka czy chłopiec?

Gość gość
Pierwszy raz to możesz sama przyciąć grzywkę jak dzidzia skończy roczek.. co do fryzjera to nie wiem, musisz mieć jakiegoś zaufanego

Gość gość
Mała miała trochę ponad półtorej roku. Podobało jej się, ale szybko się znudziła. Fryzjerka obcinała w błyskawicznym tempie.

Gość gość
Około dwóch tygodni przed pierwszymi urodzinami

Gość gość
14:35 zaboboniara,która boi się obciąć dziecku wlosy przed roczkiem:D skąd się biorą ciemnoty?:classic_cool:

Gość gość
Szkoda ze od razu po wyjściu ze szpitala nie lecicie z dzieckiem do fryzjera damusie z miasta ze słoma w butach

Gość gość
cora miala z 5lat i od tej pory chodzi regularnie.Synek ma 15m i ma takie nierowne te wlosy ,rozna dlugosc.Ale jak zobaczyl maszynke to placz i rozpacz.

Gość gość 14 36
Ha ha ha! Widze, ze tutaj kazdy temat boli :)

Gość gość
Mój syn w maju będzie miał 2lata i jeszcze nie byłam z nim u fryzjera. Sama podcinam mu tylko grzywkę. Nie wygląda źle chociaż wolałabym żeby zrobiła to fryzjerka. chociaż nie wiem czy fryzjerce udało by się obciąć mu prosto włosy :-)

Gość gość
moj syn ma 3 lata i jeszcze nie byl u fryzjera mam w domu maszynke i sama go obcinam

Gość gość z 14 36
Do Pani powyzej. Ja wzięłam córkę do fryzjera, dlatego ze uwazam, ze w rozsadnym zakresie dzieci powinny miec normalny kontakt ze swiatem doroslych. Myslalam, ze skonczy sie tylko na czesaniu, ale dała sobie obciać włosy. Tak samo byla juz u dentysty. Najpierw dentystka sprawdzila mi zeby a pozniej mała posiedziała na fotelu, pooglądała sprzet i wyszla zadowolona. Nawet dostala naklejke :)

Gość gość
corka ma 2latka i 3 miesiace i w marcu pierwszy raz wybieramy sie do fryzjera, i tak juz dlugo zwklekalam bo za dlugie ma te wlosy, do tej pory podcinalam tylko sama grzywke ale trzeba podciac bo leca jej do oczu i jakos wyrownac zeby wygladala jak czlowiek :)

Gość gość
I potem te biedne dzieci chodzą jak takie poczuchrance bo wam 10 czy 30 zł na fryzjera szkoda. Zenada

Gość gość
3 latka

Gość gość
dlaczego ty zyjesz dzieckiem zachowujesz sie jak matka narcystyczna 333 www.youtube.com/watch?v=pKCDtTs0vWg

Gość gość
14:39 a tobie o co konkretnie chodzi?Mój syn miał długie włosy,wchodziły mu na oczy,uszy i za ubrania na karku.I co,miałam mu sama obciąć na garnek?Albo kupić maszynkę i opierdzielic całą głowę na jedną długość?Wybacz,ale widuję mnóstwo takich dzieci i od razu widac ,która matka żydzi na fryzjera i sama działa maszynką w domu.Wolę iść z dzieckiem do fryzjera od najmłodszych lat bo wiem ,ze będzie wyglądało jak człowiek a nie jakiś poczochraniec ,a po drugie będzie oswojone z fryzjerem i nie będzie się go bało, tak jak większość kilkuletnich dzieci.Moja siostra obcinała tak swojego w domu i w końcu gdy w wieku 5 lat poszła z nim do fryzjera to darł się wniebogłosy.Dwa tygodnie temu byłam z moim trzylatkiem na strzyżeniu i był sześciolatek,który panicznie bał się obcinania,trzymała go matka i ojciec a fryzjerka była cała spocona z nerwów i strachu.Takie są efekty strzyżenia w domu niestety.

Gość gość
mój 2 letni synek też ma niesforne włosy, cięzko je ułożyć, a ja sama nie mam talentu do obcinania, raz mu sama obcinałam włosy i wyszło krzywo i następnym razem juz poszłam do fryzjerki, synek miał 2 lata i 2 miesiące

Gość gość
Mój ma 15 mcy i takie cienkie włoski, że nie ma z czym iść... Dobrze przynajmniej, że nie dziewczynka :P

Gość gość
Mój synek miał 16 miesięcy