Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po porodzie zadzwoniła do całej rodziny i oczerniła mnie

Polecane posty

Gość gość

urodziłam dziecko, nie brałam cesarki bo nie było przeciwwskazań do porodu naturalnego. Dziecko troche zaklinowało się i ciężko lekarzom się je wyjmowało... ale jest zdrowe i całe. jak teściowa dowiedziala sie ze porod był ciężki, obdzwoniła całą rodzinę że mogłam zabić (!) to dziecko, że mamy własne dziecko w d... . Zrobiła nam krecią robotę, że do złego lekarza w ciązy chodzilismy, że jesteśmy straszni. ona sama bardzo bała sie porodu i 27 lat temu swoje dzieci urodziła przez cesarkę którą na lewo załatwiła.

Gość gość
Marne prowo

Gość gość
To nie jest prowo... dlaczego tak sądzisz????! Wiesz ile mnie kosztowała ta sytuacja? Ona tak zrobiła naprawdę.

Gość gość
Bo prawdą powiedziała! Mogłaś zabić!! Nie rozumeisz tego?

Gość gość
i powiem ,wiecej juz bylo to prowo.

Gość gość
Jak tak czytam te wszystkie wątki na kafeterii to dochodzę do wniosku że mój przyszły mąż musi być sierota, żeby tylko z jakimś okropnym babskiem nie mieć do czynienia!!!

Gość gość
to co, każda ma brać cesarkę?! nawet jak jej lekarze mówią,że nie jest konieczna? stuknij sie w makówe

Gość gość
A słyszałaś o intuicji? Ile było przypadków, że lekarz też nie widział wskazań do cesarki? I tragedia się stała!

Gość gość
widzę że jest parę obrończyń cesarki. moim zdaniem jak ktoś chce rodzić naturalnie to ty lepiej. tym bardziej jeśli lekarz nie widzi przeciwwskazań. poczytajcie sobie o negatywnych skutkach CC - zanim kogoś oplujecie. No chyba że jesteście takimi c*****i co boją się bólu porodowego no to nie mam pytan