Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabuuu

Pomocy! Dobry i tani króliczy weterynarz w Warszawie

Polecane posty

Gość Gabuuu

Witam, poszukuję w Warszawie (najlepiej w okolicach Mokotowa) dobrego i w miarę taniego weterynarza, który zna się na królikach miniaturkach. Forumowicze! Czy moglibyście mi kogoś polecić? Pozdrawiam :)

Gość Annekk
Podbijam :)

Gość gość
Mam królika i kiedy jest z nim jakiś problem, to chodzę z nim do http://www.wetjaneczek.pl/ . :) Fajna klinika, już nieraz bardzo pomogli króliczkowi.

Gość gość
Na przyszłość polecam Wam klinike na Grenadierow, Vet4pet. Fajne miejsce dla zwierzaków w potrzebie . Szczególnie miło wspominam Pana Doktora, Michała Nowickiego, który wykazał się wiedzą i zaangażowaniem w leczeniu naszego króliczka.

Gość gość
Mega wszechstronnie i nowocześnie jest wyposażona klinika weterynaryjna w Laskach. Nazywają się Vetriver – www.vetriver.pl. Mają na stanie dwie pracownie RTG, czy pracownie endoskopii. Robili tutaj biopsję u mojego labradora i od razu podczas zabiegu pani cytolog zweryfikowała jaki charakter ma zmiana. Z tego co się od nich dowiedziałem, to w medycynie ludzi, na tego typu informację czeka się około 3 tygodnie...

Gość gość
Ja znam dobrego weterynarza ale w Pile na Mieszka 1. Fachowa pomoc nawet w najbardziej skrajnych przypadkach.

Gość gość

W Wesołej mamy bardzo dobrą lecznicę u pani Lidii Cybulskiej Przesław. Wiem że dużo ludzi spoza regionu też tutaj przyjeżdża przy poważniejszych chorobach z uwagi na lepsze wyposażenie. Ja korzystam od lat, czy to z kotką czy aktualnie z psem i nie mam zastrzeżeń. Wiedzą jak zadbać o zwierzaka żeby żył długo i zdrowo.