Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest bulimia

Polecane posty

Gość gość

Jedzenie stało się po prostu jakąś obsesją. Cały czas jestem głodna,mam ochotę ciągle jeść. Mam 18 lat, 166 cm i do tej pory ważyłam zazwyczaj 51-53 kg , a teraz ważę 54,5 kg. Moja wymarzona waga to 48 kg,ale z takim zamiłowaniem do żarcia to nigdy mi się nie uda :( Mam ferie, od 2 tygodni jem co parę minut, nie wymiotuję , próbowałam się zmusić raz jak najadłam się tak,że naprawdę było mi niedobrze, ale nie umiem sie zmusic i nie zamierzam niszczyć swojego zdrowia. Za to chodze do tolatety co chwilę , to chyba nie jest normalne, bo załatwiam się kilka razy dziennie , od 2 do może 5. Kawa działa na mnie dodatkowo przeczyszczająco, więc po jakimś posiłku czasami pije trochę i od razu ide do toalety. Pije herbatę na obniżenie łaknienia,ale to nie pomaga. Pije dużo wody z cytryną ale to tez nic nie daje.

Gość gość
możesz mieć początki bulimii ale twój apetyt jest dziwny nie bierzesz przypadkiem jakiś leków nieraz apetyt to skutek uboczny to że ciągle srasz też nie jest normalne nie powinnaś pić kawy i tak jak się wysrasz to kalorie będą w tobie bo jedzenie zostało przerobione

Gość gość
Mam niedoczynność tarczycy i biore Euthyrox od paru tygodni. Zauważyłam,że mam takie okresy kiedy musze jeść co pare minut,i takie kiedy jem w miare normalnie,a nawet nie mam apetytu. Kończy mi sie teraz okres,mam nadzieję,że apetyt mi zmaleje,jak nie to nie wiem co zrobie. Jak próbuje się powstrzymywac od jedzenia,tak jak dziś,to mam zły nastrój,nawet się popłakałam, nie jadłam od 5 godzin, pije wodę z cytryną, zaraz ide robić ćwiczenia na brzuch

Gość gość
ja też choruje na tarczycę i brałam ten lek on nie powoduje tycia ale moja kuzynka też tak ma że przy miesiączce konie by zjadła z kopytami więc sądzę że powodem są hormony i genetyka ja przy miesiączce mam tak że źle się czuje i mam nudności więc nawet na jedzenie nie mogę patrzeć w tym czasie