Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykanie się a urodziny.

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam do Was pytanie. Spotykam się od dwóch miesięcy z dziewczyną(poznaliśmy się w internecie, widzieliśmy się póki co kilka razy), która kończy niedługo 18lat(ja jestem kilka lat starszy). Nie jesteśmy parą. Nie chcę żeby w jakikolwiek sposób spędzała w moim towarzystwie te urodziny, na wypadek gdyby nie wyszło i nie miała złych wspomnień. Jednak przed urodzinami się spotkamy i pytanie co robić?:) Wystarczy, że złożę jej życzenia dam buziaka i tyle, czy powinienem poszukać jakiegoś drobnego prezentu?

Gość gość
Oczywiscie ze z prezentem Co to za pytanie

Gość gość
A po co sie z nia spotykasz? Chyba zeby jednak cos wyszlo? I nic jej dac nie chcesz?

Gość gość
skoro jestescie na etapie buziaka to drobny prezent wskazany

Gość gość
buziaka to se w d u p e wsadz,chociaz fajny bukiet kwiatów daj. Ale sknera musisz byc jak juz tak myslisz. d**ek jak nic.,

Gość gość
no oczywiscie ze tak ale to tylko jak sie wie jak 333 www.youtube.com/watch?v=pKCDtTs0vWg

Gość gość
Gdybym był sknerą nie robiłbym 150km, żeby ją odwieźć praktycznie po każdym spotkaniu... Bukiet kwiatów odpada, ponieważ ona nie chce, żeby rodzice się dowiedzieli, że się spotyka z kilka lat starszym chłopakiem. Co w takim razie mogę kupić, żeby nie czuła się skrępowana?

Gość gość
Jakieś inne propozycje? Bo z wyborem u mnie może być ciężko:)