Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy rozmiar 34 to za mało?

Polecane posty

Gość gość

jak na 27 latkę? bo ostatnio schudłam , noszę rozmiar 34 i nie moge na siebie patrzec w lustrze,wydaje mi sie ze wygladam jak jakas anoreksja i ciagle mi zimno... nie odchudzalam sie, tak samo wyszlo, ze ostatnio mniej mi sie chcialo jesc i tak schudlam, facet mi mowi ,ze niby wygladam ok, ze mu sie podobam taka szczuplutka, ale mnie sie wydaje ,ze wygladalam lepiej jak mialam rozmiar 36, jak mi sie uda potem moze wysle zdjecie figury to ocenicie

Gość gość
No 36-38 to dla mnie idealnie. W tym najlepiej się czuję

Gość gość
Rozmiar 32 to mało. 34 to w sam raz. 36 jesli miałabys ok 170 cm wzrostu.

Gość gość
no ja 38 nigdy nie nosiłam, ale w 36 sie czulam dobrze, a teraz sie czuje jak jakas śmierc .a najlepsze ze schudlam bo ostatnio nawet nie mialam apetytu i prawie nic nie jadlam, jem teraz na siłe, ale kiepsko mi to idzie, waże za mało o 3 kilo

Gość gość
Mało dla kogoś kto nagle schudł i normalnie nie ma takiej budowy. Możliwe, że za chwilę wrócisz do normalnej wagi, nie przejmuj się.

Gość gość
przytyje, niby pytałam kilku osob zeby mi powiedzialy szczerze ,czy wygladam tragicznie to twierdzily ,że nie jest zle, nawet moja mama co jest zawsze szczera i powiedziec co jest nie tak potrafi, ale musze przytyc bo zle sie czuje z ta waga

Gość gość
bardziej powinnaś się zastanowić dlaczego nagle nie masz apetytu.

Gość gość
Ja mam38,zawsze tyle miałam.Moj facet twierdzi ze seksu,sczuplejszej by nie chciał.Lubi za cos złapać.

Gość gość
36-38 Najlepszy

Gość gość
zamiast zastanawiac sie nad rozmiarem, pomysl dlaczego schudłas i nie masz apetytu, zrób badania

Gość gość
Ale to jeszcze zależy ile masz wzrostu!

Gość gość
162, wiec w sumie jestem niska, zawsze od dziecka byłam mała i drobna, ale były tez taki okresy kiedy ważyłam pare kilo wiecej i sie lepiej czułam

Gość gość
hmm no nie wiem czemu nie mam apettytu, moze przez sesje, ktora mnie kosztowała troche nerwow? ostatnio bardzo mało jadłam, potrafiłam zjeść sniadanie i dopiero potem cos wieczorem a przez caly dzien nawet nie czulam glodu

Gość gość
zazdroszcze ci, ja jak jestem w stresie jem za trzech

Gość gość
za malo to 0 albo 32

Gość gość
a ja własnie odwrotnie, w stresie albo jak mam jakies zmartwienie moge nie jesc prawie w ogole i nie czuje sie glodna, ale potem czuje tego skutki tzn czuje sie slaba itd wiec to wcale nie tak znowu dobrze .. no nic musze zaczac sie normalnie odzywiac