Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość23

Infolic

Polecane posty

Gość gość23

mam pytanie gin mi polecił pic Infolic by zajść w ciąże. i tu moja pytanie czy faktycznie pomaga zajść w ciążę czy tylko pic na wodę?

Gość gość
Mi raczej pomógł, choc byłam sceptycznie nastawiona

Gość gość
ja zamowiłam i tez bede brac z tym ze ja wybrałam inofem ma identyczny skład jest tańszy więcej saszetek a na dodatek ma dobry smak:)

Gość gość
do gościa z 16;02 ile dziennie saszetek piłaś? w ktorym cyklu zaszłaś w ciąże?

Gość gość23
sorrki za błąd to się nazywa Inofolic. tylko ja niestety mam PCO. ja mam pic raz dziennie najlepiej rano.

Gość gość
Pilam 2 saszetki dziennie, zaszlam w ciążę po 3 miesiącach, wczesniej 3 lata nieudanych starań, mimo dobrych wyników badan, dlatego śmiem twierdzić ze to zasługa inofolicu

Gość gość
to niezle się napracowaliście.Ja staram się 9cykl w tym 5 cykli na clostilbegycie ale w tym cyklu chyba nic znow nie bedzie pecherzyk sie zatrzymał jutro ide sprawdzic co dalej kazała mi przyjsc na usg.Mam jeszcze 3 w zapasie a nóż moze ktoryś wystaratował jak tamten się zatrzymał :) choc chyba to nierealne :) gratuluje z całego serca

Gość Twenga
Ja Wam powiem, że to działa, bo można sobie poczytać co nieco o niedoboru inozytolu i jak wpływa na te całe zaburzenia występujące przy PCOS, jest w necie sporo materiałów na ten temat. Ja akurat piłam Inofem, przez 8 m-cy dokładnie i uregulował mi cykl, tylko ważne, żeby pić 2 sasz./dzień :)

Gość Amnesya
Ja też piję Inofem. Skład identyczny, a preparat tańszy. Piję po 2 saszetki dziennie (bo 1 saszetka działa jak suplement, a 2 - jak lek). Od 4 miesięcy już stosuję Inofem i bardzo poprawiła mi się po nim cera oraz skrócił cykl miesiączkowy.