Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Salome_30

Biust 75 F ... atut czy przekleństwo....

Polecane posty

Gość Salome_30

Jak dla mnie jestem już NIM zmęczona...mam dość i noszę się z zamiarem zmniejszenia go raz na zawsze :)

Gość gość
Ja bym też go zmniejszyła.

W domu mam posiadaczkę 65G - 70F, w zależności od ciuszka... Nie można kupić biustonosza w ramach niespodzianki bo trzeba zawsze mierzyć przed. Zakup czegokolwiek, typu sukienka, czy cokolwiek innego, również do celów buduarowych, no to w biuście XL, reszta M. Twierdzę że to przekleństwo. Ma to co prawda czasem swoje plusy, ale chodzi o to aby te plusy nie przesłaniały minusów. Być może gdyby posiadaczka takiego byłaby zdeklarowaną fitnesiarą, co to cały czas ćwiczy, tylko skóra i kości, to taki biust byłby bardzo na miejscu, tzn zjechałby do idealnego rozmiaru i wszystko byłoby proporcjonalne. Zauważcie że większosć królowych fitnessu ma implanty, aby cokolwiek mieć w staniku. Ale jeżeli nie, no to więcej kłopotów niż przyjemności. Pomijam kwestie cen bielizny...

Gość gość
Mam 75B. Kochana, więc Twój biust to tylko atut. Chciałabyś mieć dwa małe pryszcze na klacie tak jak ja?/

Gość gość
Mój mąż jako chłopak miał też małe cycószki moje do dyspozycji i je uwielbiał.A gdy przy badaniu u ginekologa powiedział nam,że powinien mi masowac piersi by unikać raka po okresie(nam bo zawsze przy całym badaniu jest zawsze mąż bo mamy przawo do obecności).Zwiąkszyły sie o rozmiar a po ciążach o dwa i teraz ma do dyspozycji hohoho.A podczas karmienia dzieci zawsze spijał nadwyżkę pokarmu oboje to uwielbialiśmy delikatne ssanie mojego misia.