Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olcia21

Ciąża prawidłowa jednak boję się uprawiać seks

Polecane posty

Gość Olcia21

Witam. Chciałabym się kochać z narzeczonym (jestem w 23tc ciąży) pytałam lekarza ginekologa czy mogę. Powiedział, że jak najbardziej bo ciąża przebiega prawidłowo. Jednak boję się, że orgazm może wywołać przedwczesny poród. Nie wiem co robić. Czy mogę dla pewności poprosić lekarza żeby ew. jeszcze raz mnie zbadał pod tym kątem? Czy jeśli podczas zwykłego badania lekarz wyczuje, że szyjka jest krótka to by o tym powiedział?

Gość gość
Spokojnie nic się nie dzieje, Lekarz pozwolił wiec nie zadreczaj się. Stosunek i orgazm to nie są też jakieś wielkie zagrożenia dla ciazy. Ciesz się seksem póki możesz po później... Może być różnie;) Życzę Ci jak najlepiej ale możesz mieć szwy czy luźna pochwe wiec korzystaj teraz.

Gość Olcia21
Dzięki :)

Gość gość
Olcia ja mam identycznie :) jestem w 20tc i mam totalna blokade.

Gość gość
A ja od początku nie mogą, to już 30 tydz, więc korzystajcie skoro macie taką możliwość

Gość Olcia21
A najgorsze jest to, że mam chcice... w nocy mam sny podczas których mam wrażenie że dostaję orgazmu bo gdy się budzę to aż mnie skurcze w brzuchu łapią... Nawet jeśli nie seks to lubię jak mój facet sprawia mi przyjemność w inny sposób ale cholernie boję się mieć orgazm! Aż do 16 tyg nie miałam z tym problemu tak teraz mam blokade ;/

Gość gość
Tez mialam orgazmowe sny <3 Mielismy z mezem zakaz seksu od samiuskiego poczatku,bo ciaza byla zagrozona. Teraz jestem w 38tc, juz mozna,bo porod przedwczesny nie zagraza,ale meza wcale z tym brzuchem nie krece, boi sie dziecka w srodku i oo... Korzystaj dopoki mozesz :)

Gość gość
Olcia to normalne że w ciazy libido wzrasta wiec powtórzę się : korzystaj ☺ później może byc różnie. ja w sumie mimo zmęczenia i zaaferowania dzieckiem na brak chęci nie narzekam za to mój facet chyba stracił zainteresowanie mną... przykre.

Gość gość
Daj chłopu dychę , niech idzie do burdelu.Wtedy nie będziesz miała obaw:D

Gość gość
ja mam ichote ale mnie boli i moj jest zly a jestem w 31 tc

Gość gość
Nie płaczcie ze mąż Was zdradza.Mówię poważnie.

Gość gość
to tylko grzech bo grzechy sprowadzaja cierpienie kazdy kiedys bedzie cierpiej bo jest to konsekwencja grzechów sex przedslubny to grzech

Gość Olcia21
A czy Wy dziewczyny kochacie się i masturbujecie?