Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

INOFOLIC pomógł którejś w zajściu w ciążę?

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie... Jeśli tak to napiszcie proszę jak długo się staraliście i ile czasu stosowałyście INOFOLIC zanim udało się zajść w ciążę.

Gość gość
Też zastanawiam się nad tym suplementem, bo dużo pozytywnych opinii czytałam na ten temat.

Gość gość
ja na internecie zamowilam inofem tanszy i wiecej go a ten sam sklad

Gość gość
inofem i inofolic to jest to samo, tylko pytanie czy pomaga? Pomógł komuś?

Gość gość
Ja bo jednym opakowanie czyli 20 saszetkach zaszłam w ciąże ;)

Gość gość
Ja bo jednym opakowanie czyli 20 saszetkach zaszłam w ciąże oczko.gif x a jak długo się starałaś?

Gość gość
up

Gość gość
Jestem żywym przykładem że Inofolic który piłam przez 5 miesięcy mi pomogł. Przywrócił owulację , a teraz jestem w 3 miesiącu ciąży. Koleżanka piła dwa miesiące i też została mamą.

Gość gość
18:41 a jak długo starałaś się zanim zaczęłaś stosować inofolic? Może wiesz też jak było z Twoją koleżanką?

Gość gość
starałam się kilka lat i szczerze wątpiłam w to że ujrzę dwie kreski na teście. Zawsze brak owulacji lub pęcherzyk nie pękał . Po inofolicu wiadomo monitoring i nie dość że wróciła owulacja to rosła jak na drożdżach . W 9 dc miałam dominujący pęcherzyk na 14 mm. Koleżanka z niewiadomych przyczyn nie mogła zajść w ciąże i ginekolog polecił jej pić inofolic. Z przymrużeniem oka do tego podeszła. Teraz ma fajną córkę. A bratowej inofolic przywrócił okres. Cuda w proszku :)

Gość gość
ja zaczęłam pić, też mam problemy z brakiem owulacji, albo jest nie wiadomo kiedy....ale strasznie mnie po tym bolą jajniki, no umieram normalnie :-( zero ochoty wtedy na seks, to normalne ?

Gość gość
Inofolic pilam dwa razy na dzień i jajniki po prostu dawały czadu. Pierwszy raz tak naprawdę czułam jajniki, że niekiedy nie umiałam się wyprostować.

Gość gość
up

Gość nadjeżdia
A ja stosuję Inofem, jest nieco tańszy od Inofolicu i szczerze powiedziawszy - pokładam w nim ogromne nadzieje. Widzę już pozytywne efekty w leczeniu PCOS, bo stosuję go od stycznia, więc dość długo. Niby to tylko suplement diety, ale wystarczy poczytać o roli inozytolu w regulowaniu zaburzonej gospodarki hormonalnej. A Inofem zawiera w swoim składzie inozytol właśnie (oczywiście oprócz kwasu foliowego).