Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolaaaaa12

Zdradziłam męża

Polecane posty

Gość lolaaaaa12

Witam podzielę się moją historią. Mam męża, który pracuję w delegacji widujemy się co weekend czasem co drugi. Wiem, że mnie kocha ale dużo pije często się awanturuję ma spore problemy z alkoholem, ilekroć mowie mu zeby nie pil to wpada w panike krzyczy na mnie obraza popycha, później przychodzi taki dzien kiedy przeprasza obiecuje poprawe i jest dobrze spedzamy razem malo czasu a jak juz go spedzamy to raz jest beznadziejne raz jest dobrze i tak ciagle. Czasami pisalam smsy z moim bylym najczesciej pisalam do niego jak byla awantura w domu. Bylam ciekawa co u niego jak zyje. Jakis dzien umowilismy sie na spotkanie mialo to byc zwykle spotkanie po latach ale jak sie zobaczylismy wszytsko wrocilo ....stalo się ... Bardzo żałuję tak bardzo chcialam sie z nim spotkac zapytac co u niego tak teraz żałuję. Kocham męża ale wiem, że on nie szanuje mnie tak jak bym tego chciala. Gdyby było inaczej pewnie by to się nie stało. Miałam ochotę się wygadać męża wiecznie nie ma a jak jest to się żremy, nie mogę zajść w ciąże to mnie przerosło.Spotkanie z byłym nauczyło mnie jednego ,że już nigdy się do niego nie odezwę i to ,że mimo wszystko kocham mojego męża.... Nie wiem co zrobić....

Gość gość
nic trudno ,stalo sie czasu nie cofniesz, tylko czasem nie mow mezowi, ja zdradzilam kiedys mojego potem sie wygadalam i cale zycie mi to wypomina wiec radze ci milczec, a jezeli chodzi o ciaze to jak masz zajsc jak twoj wiecznie w delegacji zeby zaciazyc trzeba troche nad tym popracowac a nie tylko 4 razy w miesiacu

Gość gość
Chcesz zajsc w ciaze z osoba naduzywajaca alkohol?Ale dziecku zgotozgotujesz los.

Gość gość
Nie zachodź w ciążę z takim kolesiem, który Cię nie szanuje. Skoro po procentach popycha Ciebie to popchnie i Wasze dziecko. Nie bądź egoistką.

Gość lolaaaaa12
Ja go kocham i wiem ze on mnie tez nie chce go zostawiac. Twierdzi ze bedzie sie leczyl. Jak nie pije jest naprawde super... tylko jak nie pije... A ja zdradzilam ...

Gość lolaaaaa12
Czasem myślę że jak będzie dziecko będzie lepiej , ja nie będę samotna a on przestanie pić....

Gość gość
Moja kuzynka też tak myślała. A teraz ma dwójkę dzieci, mąż stracił prawko za jazdę po pijaku i nadal pije.

Gość lolaaaaa12
Eh.... życie czasem jest takie trudne:(

Gość gość
Dziewczyno nie rob sobie wyrzutow. On pije i tez nic z tego sobie nie robi. A ten koles z przeszlosci to co:nie chcecie byc razem. A moze zonaty jesli zonaty to nie dobrze. Nie rozwalaj rodziny. A od meza odejdz albo niech sie zaszyje zeby nie pil albo pojedz do niego

Gość lolaaaaa12
Nie możemy być razem ma narzeczoną i dziecko z nim to długa historia była ale łączyło nas niesamowite uczucie sex zawsze był cudowny. Rozważalam taka opcję czy mogłabym odejśc od niego dla innego mimo wszystko go kocham. Boje się tylko że jak to wyjdzie na jaw to ja bede najgorsza bo zdradziłam i nikt nie zobaczy winy w nim bo tak zazwyczaj jest ale ja mu nie powiem. Obiecał , że bedzie sie leczył