Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Waga stoi w miejscu

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie ! od 2 tygodni jestem na diecie (wiem że to nie długo ale jakaś różnic powinna być no) i jak do tej pory nic nie schudłam. waga stoi w miejscu Co stosuje? a wieć 1. Nie jem żadnych słodyczy... nic (żadne batony, czipsy, lody, itd) 2. Pije tylko wodę niegazowana zwykłą, lub p z cytryną (żadnych gazowanych itp) 3. Przestałam nawet słodzić kawę i nie dodaje śmietanki 4. Odstawiłam wszelkie pieczywo ( ewentualnie 1 kromka razowego ale to chyba tylko ze 2 razy przez te 2 tygodznie) 5. Jem co 3-4 godziny i małymi porcjami 6. i co najważniejsze ruszam sie właśnie od 2 tygodzni chodzę do pracy i to myślałam że mi pomoże bo pracuję 8 h i to w ciągłym ruchu... wykładam towar w sklepie samoobsługowym także trochę latania jest (i zaznaczam że nic nie dojadam... kurde no nawet nie mam ochoty na jakies batony jak się na to napatrze w robocie) a po pracy często wychodzę na rolki (conjamniej 40 min) albo rower (1h) albo spacer ze znajomymi. a dodatkowo robię jakieś brzuszki i ćwiczenia na nogi bo to najbardziej chciałąbym wyszczuplić... no a waga stoi w miejscu.... W czwartek idę do dietetyka http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/andrzej-szczerek,3859/dietetyk-internista/czestochowa/ żeby mi w pomógł jak sądzicie czemu tak się u mnie dzieje?

Gość gośćlak
Sądzę, iż Twój temat do zwykła reklama xD