Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duża różnica wieku...jakie są Wasze doświadczenia

Polecane posty

Gość gość
To że są łatwe, a faceci którzy sie za takie biorą są najwidoczniej nie dojrzali.

Gość gość
odpierodlcie sie od życia innych , poczwary zazdrosne !

Gość gość
Ja myśle że rożnica wieku tutaj nie ma znaczenia jeśli ktoś chce z kims być ....

Gość gość
Ja 17 on 29, prawie 2 lata razem, jest cudownie

Gość gość
do 17/29 spoko loko, jak c***iczka naprawdę obrośnie (będziesz mieć 27-30), to on akurat będzie szukał młodszej, bo taką staruchę żal posuwać jak facet lubi dużo młodsze, to mu juz tak zostanie for ever

Gość gość
Kobieta starsza staje się seksownie obojętna i z młodszym partnerem występuje problem.

Gość gość
Ja mam 8 lat młodszego faceta. Od 15 lat się kochamy i nigdy nie przestaniemy. Nawet gdyby nastąpił kiedyś taki dzień, czego w ogóle sobie nie wyobrażam, że przestałabym dla mojego ukochanego być wszystkim, to nie będę żałować ani jednej chwili i będę Bogu dziękować za każdy dzień z nim. Kochajcie się ludzie. Miłość jest piękna.

Gość gość
6;57,co za beznadziejne stwierdzenia.jak ktos m,a zdradzac to zrobi to czy bedzie z mlodsza,starsza,rownolatka.

Gość gość
Wreszcie ktoś madrze napisał, szacun dla gościa powyzej.

Gość gość
40 letni facet który bierze się za 20 letnią dziewczynę to nawyraźniej przechodzi tzw kryzys wieku średniego. Taka prawda i nie piszcie mi tu o miłości, czy uczuciu, w takich wypadkach jest conajwyżej tylko sex, nie oszukujcie sie dziewczyny, że facetowi zależy.

Gość gość
no cóż, niektórzy tworzą związek na długie lata, na wiecznosc i nawet ta duża róznica nie jest w stanie ich rozdzielić ' :classic_cool: pa

Gość gość
czy czytaliście ile ma lat ta panna która przedstawiana jest jako partnerka zyciowa Niemcowa? ona 23 on 55 masakra a kiedy ona zdąrzyła zostać tą parnerką życiową jak miała 15 lat? widzicie jak trudno nazwac takie relacje? dlatego wygładzili ten związek ale fakrt są takie że ona ma młodszego ojca niż był ten jej "chłopak" to nie jest normalne , młodośc powinna cieszyć się życiem bo starszeństwo to same kłopoty mówiąc oględnie

Gość gość
Sam spotykałem się kiedyś z dziewczyną o 20 lat młodszą ode mnie i wiem po sobie jak to działa, łączył nas tylko i wyłącznie sex, związku bym z nią nie próbował tworzyć.

Gość gość
no proszę proszę jakiś pan zabrał głos w sprawie.

Gość gość
Od razu widać o co w tym wszystkim chodzi.

Gość gość
gość dziś x Stara baba sama za młodu jak miała 20 lat latała za 30 latkami a teraz mając 30 lat narzeka, że Ci, których olewała teraz znajdują szczęście u innej kobiety.

Gość gość
mnie podrywali 20 lat starsi

Gość gość
"gość 2015.03.01 Ja też tak uważam. Niestety On ma inne zdanie. To boli, rani mnue tym ciaglym gadaniem, że jest za stary". Jeżeli mu to przeszkadza, to jest tylko jedno wytłumaczenie: to nie jest to, nie pasujecie do siebie. Znam małżenstwa z dwa razy większą różnicą wieku, które są ze sobą ponad 20 i około 35 lat razem, nadal mówią, że się kochają i widać, że to nie są puste słowa. To widać i słychać. Ludzie muszą się po prostu dobrać, dopasować charakterami. Jeśli się dopasują i jednocześnie połączy ich miłość, to będą razem szczęśliwi i przetrwają każdą burzę, czy będzie ich dzieliło 2 lata, 5, 12 czy 20. Jeśli się nie dobiorą, to mogą mieć tyle samo lat, tn sam poziom wykształcenia, pochodzić z tego samego środowiska i z tej samej warstwy społecznej, a i tak się to rozpadnie. Po prostu nie spotkałaś jeszcze tego właściwego dla siebie mężczyzny, tego jedynego.

Gość gość
Znam pare ona 62 on 45 i sa juz ze soba ponad 20 lat. Jednak mozna jak jest milosc w zwiazku.

Gość gość
Ja mam faceta duzo starszego. Ja rocznik 86 on 68 :) i nigdy sie nie czulam z nikim tak jak z nim. Jestesmy z soba 2 lata. Myslimy o dzieciach.

Gość gość
Dodam do tego ze zawsze chcialam byc z kims starszym, nie interesowali mnie rowiesnicy. Niektorzy moi znajomi odwrocili sie ode mnie bo pomysleli ze spotykam sie z facetem tylko dla kasy.. Moj ojciec tez nie akceptuje tego zwiazku. Ale nie wiem po co sie przejmowac wiekiem. Ja mu daje to co chce i on mi tez.

Gość gość
Hahaha piczka wiele razy mi obrosla i nie narzeka mówi ze uwielbia mojego boberka nie lubi młodszych ja jestem wyjątkiem wiem ze mnie nie zdradzi ;) za kilka miesięcy idziemy na swoje mieszkanie

Gość gość
Poza tym nie planowany ze mną rodziny i dawno by zerwał

Gość gość
Gdy mialam 18 lat, spotykalam sie z 33letnim facetem. To byla mentalna przepasc, zupelnie inna perspektywa zyciowa. Teraz jestem przed 40-tka i 33 letni mezczyzni wydaja mi sie smarkaczami :-P a tacy okolo 50-tki, to juz praktycznie inne pokolenie. Ale to pewnie zalezy od czlowieka...

Moi rodzice, ojciec 11 lat starszy od matki, byli bardzo szczęśliwi :-)

Gość gość
Mężczyzna musi być starszy od kobiety i to jak najwięcej a gdy mężczyzna jest tym młodszym to jest patologia!

Gość gość
patologia to ty-facet duzo starszy,fuuuujjjj.

Gość gość
To ja zszokuje wszystkich.Moja siostra ma meza starszego o ...35 lat. Sa 7 lat po slubie dogaduja sie dobrze i super im sie uklada. Tak czy inaczej dla mnie taka roznica to chore no ale to jej wybor.Skoro jest szczesliwa to wszyscy to akceptujemy i tyle.

Gość gość
mężczyzna mui być starszy

Gość gość
Moja nażeczona jest młodsza o 15 lat, wszystko układa sie świetnie.