Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Effelina

Na dwa baty. Dziewczyny pomóżcie!

Polecane posty

Gość Effelina

Witam serdecznie! Od jakiegoś czasu myślę o przełamaniu klasycznego seksu z moim partnerem :) Chodzi mi konkretnie o dodaniu jeszcze jednego mężczyzny do naszego łóżka :D Strasznie się nakręcam jak myślę podczas stosunku o drugim facecie który mógłby zająć się moja drugą wolną dziurką! Podnieca mnie ta myśl okropnie. Czy znajdzie się tu Pani która ma za sobą takie przeżycia? Jak było za pierwszym razem? Obawiam się też reakcji partnera i mojej po stosunku. Jak to było u was? Proszę o pomoc :)

Gość gość
Chodzi o chłostę??? Ktoś cie bije???

Gość gość
Się za bardzo nie nakręcaj bo jeszcze ostaniesz się w stanie zerobatowym jednopalczaście dotrumiennym.

Gość Effelina
Tam też taka mundra byłaś?

Gość FreudOlsztyn
Hej. Jestem facetem i napisze kilka słów. Wymagane jest ogromne zaufanie do faceta i jego odwaga aby zgodził się na taki pomysł. Nie wiem jak zareaguje, jednak może to być ryzykowne (nawet jak się nie zgodzi, to dalej będziesz o tym myśleć, a facet będzie w strachu że zrobisz to z innym). Po drugie - drugi facet, to druga osoba. Może nawiązać się relacja, może pojawić się zazdrość. Drugi facet może mieć większego, może być młodszy. Reasumując - złożona sprawa i może wiele się wydarzyć - jeśli facet umie kochać otwarcie (nie zaborczo, nie jako właściciel) jest szansa na sukces.

Gość Napaleni_zakochani
Puść mu jakiś film gdzie dwuch facetów kocha się z kobieta obserwuj i wypytuj. 'Was to na prawdę kręci?' 'widzę że ona już w niebie jest' itd itd

Gość Effelina
Dzięki wielkie :) A Ty masz doświadczenie w tej kwestii? :D

Gość gość Gorzów
Cóż Effelina ja osobiście też chciałbym spełnić taka fantazje z moja partnerka był temat podobało jej się to nakręcala się moja pani lecz ostatecznie temat ucichl...

Gość gość
U mnie to samo co u gośćGorzów. Ponoć lepiej zacząć od spotkania z inną parą żeby nikt nie był "osamotniony".

Gość gość
Zacząć trudno jak jedna strona by chciała spróbować to druga ma opory lub by chciała a się nie przyzna ciężki temat