Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krutki

Za granicą to trzeba zapierdalać !

Polecane posty

Gość krutki

Ilu z Was sie przekonalo o tym na wlasnej skorze ?

Gość gość
Ja nie muszę. Wystarczy że nie mam czasu oglądać tv czy słuchać radia bo prasy nie czytuję i od razu wraca mi rozsądek oraz wiedza że wszędzie na świecie jest takie samo gówno ponieważ wszędzie na świecie rządzi pieniądz i wszędzie jest ta sama walka o wpływy. Nie ma idealnego miejsca na ziemi, takie miejsce nie istnieje, jeśli ktoś takiego miejsca poszukuje to mówię mu że świat jest jak matnia bez wyjścia Nie masz pieniędzy nie masz wyjścia Masz pieniądze masz wybór i nie musisz zapierdalać

Gość gość
No jak nie ma takiego miejsca. Przecież dla polskojęzycznych poyebancow takim miejscem jest zmywak w uku. Podróżują kurfiska, kredyty dożywotnio spłacają, które wzięli na domopodobna stodoły i Iphopna maja hahahaha

Gość gość
to prawda. studzienczacy to największe lenie za granicą do cieńszej roboty sie nie nadajom, opinie polakom tylko psujom

Gość gość
za granicą żyje się tylko dla pracy i dla urlopu 2x w roku cała reszta roku to wegetacja praca sranie jedzenie i spanie

Gość gość
Jak tak żyjesz to współczuję...

Gość gość
za to w Polsce nie trzeba zapi/er/dalać- w Polsce wszyscy dostają pieniądze za darmo, prawda?

Gość doctorre amorre
za ktora? stopka: w kazdym kraju znajdzie sie specjalista chetny by wypruc z ciebie flaki. ode mnie dostaje etykietke chirurg

Gość gość
Dlatego tez chciałabym zamieszkać w biednym ciepłym kraju gdzie nie ma pogoni za pieniedzmi..aby tylko było ciepło więcej nic do szczęścia mi nie potrzeba. .

Gość gość
Oj, geniusze. Zapomnieliście wszyscy że teraz obojętnie gdzie byś nie był to zarabiać możesz 'głową ' [ przypominam, służy do myślenia] I nie potrzeba zagranicy aby i tu mieć zachodnie zarobki. Kiedy się nauczycie że można zasuwać na siebie a nie na szefa. [[ jestem wolny finansowo, a zaczynałem od 400 zł ]]