Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z jakiego materiału najlepiej zbudować dom?

Polecane posty

Gość gość

Na rynku jest całkiem sporo materiałów, które gwarantują atrakcyjne efekty. Wszystko zależy od wielu czynników oraz naszych możliwości finansowych. Na http://blogbudowlany.pl/z-czego-budowac-dom-opinie-budujacych/ dowiecie się, które materiały są najlepsze i będą pasowały do waszego nowego domu. Zapraszam! A według was z czego najlepiej wybudować swój własny dom?

Gość gość
Z gliny .

Gość gość
w*********j stąd naganiacz !!!

Buduj z czego chcesz, jedni mają pieniądze na droższe materiały inni na tańsze, standardowym rozwiązaniem wydają mi się bloczki betonowe

Gość gość
Trzeba byc niezlym deklem zyby tutaj zadac takie pytanie zaraz znajdzie sie grono specjalistek znajacych sie na budowie domu jak ja na szyciu skarpet... jestem budowlancem to jak kobiety mowia jakie to problemy sa przy budowie donu i ile sie napracowaly jest po prostusmieszne :D czasami ich mezowie maja duzy wklaf w budowe i wiedze na ten temat najgorzej jak zachodzi potrzeba wyboru materialu a maz mowi do zony co ona o tym mysli haha wiadomoze gos chce zapunktowac pewnie tylko dlaczego ja musze wyslychiwac bzdur ktore ona ma do powiedzenia wtedy :/

Gość gość
najlepiej sie oplaca kupic gotowy dom kanadyjski

Gość gość
polecam gacie z wlokien bambusa :P, :P, :P

Gość gość
Ze słomy, najtaniej wyniesie.

Gość gość
Firma www.adz-system.pl wykonuje budowle systemem bloczków betonowych tworzące jednolitą i spójną koncepcję inwestycji budowlanych poprzez swobodne układanie elementów jeden na drugim. Posiadaja certyfikat "Rzetelna firma" https://wizytowka.rzetelnafirma.pl/HLBF7PHC . Oferta firmy obejmuje cały proces realizacji zamówienia; dostosowanie projektu do możliwości systemu, produkcję bloczków, dostawę oraz ich montaż.

Gość gość
Materiału do budowy domu jest naprawdę wiele, ale moim zdaniem w przedbiegach ze wszystkimi wygrywa keramzyt, który ma najlepsze właściwości. Sam zdecydowałem się na postawienie domu z bloczków kreamzytowych już od podstaw korzystając z pełnej oferty od www.keramzytsystem.pl. Poczytaj sobie a dowiesz się, że to akutalnie najlepszy materiał i warto w niego inwestować szczególnie, że dom to inwestycja na przyszłość.

Gość gość
U mnie zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem na budowę domu okazał się keramzyt i ten materiał będę polecał. Jest skuteczny, bardzo dobrze trzyma ciepło a przy tym jego cena nie odstrasza. Kupowałem keramzyt prosto od producenta - www.keramzytsystem.pl, więc gdybyś był zainteresowany to jak najbardziej warto.

Gość gość
Ja również mogę potwierdzić że bardzo dobrym materiałem jest keramzyt chociaż ludzie nadal za mało o nim wiedzą. Pod względem solidności i trwałości w niczym nie ustępuje domowi murowanemu a jest tańszy i wybudowany w 4 miesiące. U mnie szybki termin był szczególnie ważny bo kiedy wreszcie dostaliśmy z mężem kredyt na budowę to byłam wtedy w 5 miesiącu ciąży. Grunt żeby bardzo dobrze wybrać firmę która się tym zajmie jak Atrakcyjne Domy www.atrakcyjne-domy.pl. Jesteśmy naprawdę zadowoleni.

Gość gość
Ja swój dom zbudowałem z keramzytu, który wydaje się być obecnie najtrwalszym materiałem budulcowym. Zaopatrzyli mnie http://www.keramzytsystem.pl/ , których produkty zasilały place budowy moich znajomych, od nich udało mi się zgarnąć te super ofertę. :)