Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieniądze dla bezrobotnych mam

Polecane posty

Gość gość

Czy wiecie od kiedy mozna dostać przez 12 miesiecy pieniadze po urodzeniu na dziecko , jestem osobą bezrobotną , słyszałam ze ma takie prawo wejść ale nie wiem od kiedy i na jakich zasadach ??

Gość gość
wypowie sie ktos??

Gość POmocny urzędnik
Bezrobotne matki do pracy, nie do kasy!

Gość gość
Nic jeszcze nie wiadomo bo to na razie projekt, nawet pierwszego głosowania nie było więc nie wiadomo czy w ogóle przejdzie - pewnie nie, po wyborach będzie g...

Gość gość
to mi ją ku......wa daj !!! nie moja wina ze nie moge nic znależć a pracowac bym chciala

Gość gość
i co jak juz nie mam pracy a bym chciala miec dziecko to co jakaś gorsza niby jestem ?? a duzo jest bezrobotnych matek które by chcialy pracowac a kazdy wie ze teraz bez znajomosci to mozna sie w tyłek pocałowac jedynie ale tez ci sie to nie uda bo to nie realne

Gość POmocny urzędnik
gość dziś to mi ją ku......wa daj !!! nie moja wina ze nie moge nic znależć a pracowac bym chciala x Z takim słownictwem możesz razem z Shatynem pisać teksty dla mojej partii (1gr za wklejkę, 3gr za samodzielny tekst).

Gość gość
to sie lepiej tu nie wypowiadaj urzedniczku pięrdzący w stołek !!!!!!

Gość gość
gość dziś i co jak juz nie mam pracy a bym chciala miec dziecko to co jakaś gorsza niby jestem ?? a duzo jest bezrobotnych matek które by chcialy pracowac a kazdy wie ze teraz bez znajomosci to mozna sie w tyłek pocałowac jedynie ale tez ci sie to nie uda bo to nie realne x Mam pytanie: kto ma Ci płacić? Państwo? Z podatków? A niby dlaczego ma sponsorować Twoje marzenia o potomstwie? Bez przesady, chyba w tyłkach Wam się poprzewracało.

Gość gość
ta a niby ze mało dzieci sie rodzi , a niby dlaczego?? bo za co mamy je wychowac jak nie mamy pracy i nikt nam nie chce pomóc !!!

Gość gość
Zyjesz w utopii. Kolejny przyklad patologii z serii "jakos to bedzie" nie ma pracy, nie ma kasy ale dziecko musi byc! Najwyzej potem bedziemy sie latac po mopsach i wszystkich instytucjach i reke wyciagac ale co tam. Dziecko musi byc.

Gość POmocny urzędnik
gość dziś ta a niby ze mało dzieci sie rodzi , a niby dlaczego?? bo za co mamy je wychowac jak nie mamy pracy i nikt nam nie chce pomóc !!! x Jak nie stać cię na Mercedesa to go nie kupujesz, tak?

Gość gość
ale wy macie podejscie zenada !!!!!!!

Gość gość
czy ja dobrze rozumiem? Nie masz pracy, chcesz urodzić dziecko bo myślisz o tych pieniądzach które będziesz dostawać przez 12 miesięcy? A co dalej?

Gość POmocny urzędnik
Podejście jest adekwatne do twoich żądań, które swoja drogą są marzeniem pasożyta.

Gość gość
tak mysle o tych pieniadzach , potem juz bedzie coraz lepiej