Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorian272

Nie dajmy się wyrolować przy rozwodzie!!!

Polecane posty

Stwórzmy jakąś grupę wsparcia dla mężczyzn czy kobiet. Przed rozwodem nie pozwólmy by partner nas okradł podczas rozwodu. Fałszywi świadkowie czyli znajomi jej czy jego kochasia. Rozumiem należy sie podział majątku kiedy jest dziecko. Najwięcej domagają sie od nas partnerzy którzy nic nie wniosły do związku ale wynieść chcą nie mal wszystko jak masz firmę to nawet tu chcą łapę położyć. To jest nie sprawiedliwe

Gość gość
Bardzo dobry temat najczęściej tak właśnie jest żona mojego kolegi obskubała go ze wszystkiego z czego sie dało. Wziął babsko dosłownie tak jak stała z torbą ciuchów zameldował ją obrał od stóp do głów łącznie ze złotem urodziła dziecko, byli raptem 3 lata odłożyła sobie franca kasy, nigdzie nie pracowała a miała dostęp do konta było ok. Dziecko skończyło rok ona wystąpiła o rozwód,dostała pół warsztatu samochodowego gdzie miesięczny dochód był 20 tyś na czysto. Pół domu, teraz mieszka z kochankiem a kolega alimenty jeszcze płaci w wysokości 800 zł. Gdzie tu sprawiedliwość, namawiam go żeby zrobił badania na ojcostwo wcale się nie zdziwię jak nie on będzie ojcem...

Gość gość
witaj mnie mąż tak urządził wprowadził kochankę do naszego mieszkania po rozwodzie dodam że mieszkanie kupiliśmy razem. Złożyłam do sądu papiery aby jego eksmitowali ja mu za jego część dam pieniądze wzięłam kredyt. Na razie mieszkam u rodziców bo nie mogę na ten burdel patrzeć.

Gość gość
dziś mogłaś dosypać tej zdzirze coś na srake do zupy żeby prze pół dnia z kibla nie wyszła to sama szybko by się wyprowadziła :D

Gość gość
O oto jak moj niegdys kochany mnie potraktowal. Zalozylam mu firme brukarska jezdzilam za granice zeby on mogl sie zrealizowac w polsce i zeby byl tu staly dochód. Po pijaku omal mnie nie zabil. A kiedy zlozylam wniosek o rozwod wyjechalam za granicę ponownie. On wtedy rozprzedal wszystko kupil sobie slk na kolegę. A teraz ubzdural sobie choroby i poszedl na trwale zwolnienie tuz przed rozprawa o alimenty. Udowodnic wszystko trudno

Gość gość
Uwazam ze gdyby nie rozwody o winie i brak opieki naprzemiennej i dobrego prawa tego by nie było .Rozwód z orzekaniem o winie powinien być zniesiony Przeważnie kobiety szantażują męza dzieckiem a państwo na to pozwala

Gość gość
Dorian jestem za stworzeniem tej grupy Napisz na prywat od czegos trzeba zacząc mój mail aspoko.pl@onet.pl

Gość gość
Szantazuje dzieckiem chyba nie w kazdym wypadku ja swojemu eks nie moge oddac dziecka bo go nie chcę. To co na sile wepchnac czy jak wydzwaniac czy pamieta ze ma dziecka zobaczyć. A orzeczenie o winie slusznie ze jest.

Gość gość
tak, na siłę!!! sądy powinny zmuszać ojców do opieki nad swoimi dziećmi a jak ojcowie nie chcą - to karać!!! twój mąż pewnie z tych co teraz chodzi wszędzie i opowiada jak to go szantażujesz dzieckiem i nie pozwalasz się z nim widywać, a do tego jeszcze go okradasz bo musi płacić alimenty sąd powinie zasądzać naprzemienną i kontrolować jak się ta opieka odbywa - jeśli tatuś się miga,oddaje dziecko swojej matce i ich do kupli - dopieprzać mu taki mandat, że by się zesrał kolczastym drutem!!!

Gość gość
Polaczki lubieją jak ich kontrolować i wlepiać mandaty. Co za posrana nacja!!

Gość gość
Ja za to pomoglam mojemu koledze przy rozwodzie. Jak on pracowal - jego ex byla przy kompie, gdzie zainstalowalam program do szpiegowania i robienia zdjec ekranu. Przed sadem pokazal jaka ona byla: Wszystkie zdjecia kochankow, sex czaty, wysylanie nagich zdjec do obcych ludzi.. Dodatkowo ublizala mu na kazdym kroku. Zrezygnowała z jego majątku - dostała tylko stary samochód i 5 tysięcy. A już groziła ze go oskubie za 15 lat wspolnego zycia XD

Gość gość
16:31 - zrezygnowała bo przyjaciel miał wszystkie ich dane: Maile, nr telefonow, adresy .. Wszystko. Wystarczyło pokazać jej, że ma takie dane i co by było gdyby się małżonki dowiedziały :) Trzeba przy rozwodzie mieć głowe na karku!!

Gość gość
lupi matka teresa .patrz pani tak bezinteresownie pokazala koledze jaka ta zona jest .buhha ha .a co ty robilas na jej kompie pocieszycielko strapionych ?

Gość gość
Znam jej meza od 20 lat i się przyjaźnimy od liceum. I to nie był jej komp tylko jej męża :) Chciałam mu pomóc - to pomogłam. :) chociaż mam czyste sumienie, że nie dałam go "wycyckać" z kasy :) Teraz ma nową panienkę i mieszkają razem.

Gość gość
18:33 Bardzo dobrze zrobilas:-) ma sie pomagac przyjacielowi. Jestes prawdziwa przyjaciolka

Gość gość
Do 10.30 a jezeli dziecko sie go boi bo pamieta jego agresje to co mam 3 letnie dziecko pod drzwiami zostawic jemu. I nie ja buntuje dziecko przeciw niemu bo tlumacze mu ze tate trzeba kochac i tato go kocha ale jezeli tatus sie wcale nie interesuje to i nawet taki maly rozumie ze cos tu nie gra.

Gość gość
jestem za sprawiedliwym podziałem wniosła czy wniósł coś do związku to tak należy się. Nie włożył to nie ma prawa się domagać takich ludzi bym odstrzelił na miejscu. Mam przyjaciela kupił dom harował za granicą krowa 10 l nie pracowała poznała alfonsa i o rozwód podała dostała pół domu dom sprzedany kasą sie podzielili jeszcze odłożyła sobie mnóstwo kasy frajerowi BMW kupiła za 70 tyś telef i wiele innych pierdół po roku szmatę zostawił a ta wpadła na pomysł że wróci do mojego przyjaciela ale pomyliła się miała 3 pok mieszkanie sprzedała kupiła kawalerkę i biedowała tak kończą pazerni ludzie!!

Moja też odkładała na pewno, wzięła sobie nieroba teraz nie będzie że nóżki bolą tyko już pracuje wygonił ją sam leży do góry brzuchem. Ostatnio dzwoniła chciała pogadać żebym przemyślał sprawę rozwodową zaczęła nawijkę że ludzi się roztaja potem wracają i żyją długo i szczęśliwie. Powiedziała że to moja wina że nie pracowała bo ją rozpieszczałem na wszystko dawałem.

Gość gość
Ja pisze do gość wczoraj Ja za to pomoglam mojemu koledze przy rozwodzie. Jak on pracowal - jego ex byla przy kompie Też pomagam mężczyźnie w trakcie rozwodu i jego żona za to podała mnie do sądu ,bo przeszkadzam w zniszczeniu męża i musze jej zapłacić kasę

Gość gość
Ciekawe. Jesli ona korzystala z jego kompa - dodatkowo to komputer kupiony przez firme w ktorej pracuje jej ex maz - nic nie mogą zrobić. Tzn. Moze i pozwalaby mnie - a ja bym udostępniła zdjecia facetow .. myślę ze żony by nie byly zachwycone zwłaszcza, ze byli ustawieni po 40stce x) spokojnie na jej kare bym zarobiła ;)