Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wartopomaga膰19

pomoc potrzebuj膮cym...

Polecane posty

Go艣膰 wartopomaga膰19

Witam. Jestem osob膮 z okr臋gu rodziny kt贸ra jest w ci臋偶kiej sytuacji. Chcia艂abym jak膮艣 ich wesprze膰. Za艂o偶y艂am konto na stronie kt贸rej si臋 tworzy specjalne konto na kt贸re mo偶na wp艂aca膰 pieni膮dze. Pomoc jest dla rodziny sk艂adaj膮cej si臋 z 3 os贸b. Rodzina utrzymuje si臋 tyko z zasi艂ku GOPS - 600 zl miesi臋cznie, brak jakichkolwiek innych dochod贸w. Maj膮 zd艂u偶one mieszkanie, w najbli偶szym czasie odb臋dzie si臋 licytacja. Wszyscy mo偶emy pom贸c zbieraj膮c grosz do grosza. A przyjdzie taki czas, 偶e dobro zwr贸ci si臋 z podwojon膮 si艂膮, a wtedy i oni b臋d膮 mogli pom贸c komu艣 innemu. Nie b膮d藕my oboj臋tni na pomoc innym. To wcale nie du偶o, a mo偶e uratowa膰 dach nad g艂ow膮. Wi臋cej informacji udziel臋 na e-mail-u .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 DariaStarczyk
Je偶eli konieczna jest pomoc w zakupie lek贸w, leczenia itd. to warto aby艣 sprawdzi艂a Fundacj臋 Szlachetny Gest kt贸ra pomo偶e napewno wszytskim potrzebuj膮cym na tyle ile sa w stanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Potwierdzam, z tego co mi wiadomo Szlachetny Gest pomaga r贸wnie偶 w takich wypadkach. Pytanie nic nie kosztuje, a s膮 na 艣wiecie jeszcze ludzie, kt贸rzy po prostu pomog膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dok艂adnie, tutaj pomo偶e Szlachetny Gest, ka偶dy mo偶e zg艂osi膰 si臋 o pomoc do tej fundacji. Z ka偶dej sytuacji jest wyj艣cie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam. Widz臋 same jak dla mnie trafne odpowiedzi. Szlachetny Gest na pewno oka偶e wsparcie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fundacje to bardzo dobry pomys艂, daj膮 chocia偶 cie艅 pewno艣ci, 偶e znajd膮 si臋 ch臋tni do pomocy. A to 贸w Szlachetny Gest, albo inne fundacje. Pomoc zawsze gdzie艣 czeka i nie mo偶na zaprzeczy膰, s膮 jeszcze dobrzy ludzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ta specjalna strona nie brzmi dobrze, za to Szlachetny Gest o niebo lepiej. Zg艂oszenie si臋 tam to uzyskanie pomocy w trudnej sytuacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li rodzina tylko b臋dzie chcia艂a t臋 pomoc uzyska膰 to Szlachetny Gest jak ju偶 pisali na pewno pomo偶e. Poza zbi贸rk膮 mo偶na pom贸c znale藕膰 jaki艣 dorobek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczywi艣cie Szlachetny Gest b臋dzie w stanie pom贸c, je艣li i my b臋dziemy, nawet najmniejsze datki we w艂a艣nie takich sytuacjach s膮 w stanie wiele zmieni膰, ziarno do ziarna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podrzucam link do strony fundacji http://szlachetnygest.pl/ prosz臋 wej艣膰 na ni膮 i najlepiej przeczyta膰 co i jak :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wed艂ug mnie najlepiej wej艣膰 na http://szlachetnygest.pl/ i przejrze膰 stron臋 fundacji, pozna膰 jak dzia艂a, poprosi膰 o pomoc, w ko艅cu jest tam ju偶 znaczna ilo艣膰 os贸b, kt贸re pomog膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczywi艣cie warto pomaga膰, ale w艂a艣nie takie wpisy nie budz膮 zaufania. Osobi艣cie wola艂abym pom贸c fundacji znanej i sprawdzonej, dla w艂asnej pewno艣ci, 偶e m贸j datek zostanie dobrze wykorzystany, np. w艂a艣nie w Szlachetnym Ge艣cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja musze siebie utrzyma膰 na co mi szlachetne gesty jak ja sam zapierdzielam na chleb, jak kto艣 robi co艣 za free to si臋 udziel臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To niech rusza leniwe dupska do roboty, bo skoro plodza dzieciory to najwyrazniej maja sile.. P********e dziecioroby co wystawiaja lapy po czyjes

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W 偶yciu zdarzaj膮 si臋 r贸偶ne wypadki, pojawiaj膮 si臋 choroby, traci si臋 prac臋, mo偶na ulec wypadkowi... w艂a艣nie dlatego jest Szlachetny Gest. Bardzo dobrze, 偶e jest pan w stanie sam si臋 utrzyma膰. Cieszy mnie, 偶e pana nie spotka艂o nic z艂ego, ale prosz臋 te偶 o zrozumienie cz艂owieka, a nie przypisanie go do jednej rubryki z innymi lud藕, chocia偶 wcale nie musi tam pasowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skoro kto艣 ma dziecko i chce mu pom贸c, to znaczy, 偶e to dziecko kocha. Mo偶e mu pom贸c zg艂aszaj膮c, np. do Szlachetnego Gestu, albo innej fundacji. Takie wyra偶enia skierowane do kogo艣 kogo ca艂ej sytuacji nie znamy jest niekulturalne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fundacje to z艂odzieje. Sami tylko zbieraj膮 pieni膮dze z 1 % i odludzi, a jak idzie si臋 do nich po pomoc, to zaproponuj膮 grosze, albo si臋 wypn膮. Pami臋tam jak straci艂am prac臋, jestem samotn膮 matk膮, wi臋c posz艂am do takiej fundacji, gmach okaza艂y a zaproponowali mi 100 z艂 zapomogi na rok (!), kiedy same lekarstwa dla syna to by koszt ok. 200 z艂 na m-c. Przy czy wymagali stos papier贸w- 偶e nie pobieram zasi艂k贸w z Mopsu, za艣wiadczenia ze skarb贸wki, dokumenty medyczne, nawet jak bra艂am kredyt w banku na kilkana艣cie tys to mnie tak nie chcieli prze艣wietla膰 jak tam za te 100 z艂 na rok. Kpina.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Takimi sprawami zajmuje si臋 fundacja Szlachetny Gest, szczeg贸lnie je艣li chodzi o dzieci. Ka偶dy powinien postawi膰 si臋 w ich sytuacji, ja bym nie chcia艂a takiej mie膰. Pomagajmy sobie nawzajem.

Udost臋pnij ten post