Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgniesiaP

może któraś z Pań cos wie ?

Polecane posty

Gość AgniesiaP

Witam okres mam co 27 dni można powiedzieć ze jest regularny ,ostatnia miesiączke 06.02.2015 miałam . Teraz powinnam mieć za 4 dni ... A juz bym chciała wiedzieć cos ... 19 i 13 lutego mój chłopak wsadził mi palce ze sperma odrazu do pochwy ale martwi mnie czy to normalne zebym miała przed okresem śluz ? Jest przezroczysty , uczucie mokrosci mam i w dotyku lekko lepki taki. Bolal mnie troszkę jajnik , piersi zawsze bolaly a teraz nic ... I gdy wsadzilam palca dzisiaj zęby sprawdzić ten śluz to dotknelam delikatnie szyjkę palcem ... No niewiem miała tak któraś z was czy to może świadczyć o czymś z ciąża ? Wiem ze wy mi dokładnie nie dacie pewności tylko test no ale chciałabym się uspokoić chociaż na trochę ... Dziękuje z gory za każda odpowiedz

Gość gość
Nie wiem :) inne może tez wiedza

Gość AgniesiaP
Ale tak poważnie proszę mattwie sie

Gość gość
Wczesne objawy ?

Gość gość
to po co pozwalasz facetowi wkładać palce od spermy nie rozumiem a teraz się boisz o ciążę dziewczyno chyba już mózg ci nie pracuje decydujesz się na kontakt ze sperma a teraz pytasz o rady Boże skąd wy się bierzecie jak się boisz to typowo w prezerwatywie się kochaj

Gość gość
Popytaj panią w gimnazjum co się wkłada do ci/pki?

Gość gość
Jestem osoba pelnoletnia i tez tak mam :( a dzisiaj to już tragedia szyjka wysoko miękka , i śluz biały klei i rozciąga się

Gość gość
Witam narazie okresu nie widać , pobolrwa jak na okres ale go niema i piersi bola to drugi dzień spóźnienia