Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uprawiacie seks spontanicznie czy planujecie to?

Polecane posty

Gość gość

moja koleżanka mówi, ze współżyje z mężem raz na tydzień w sobote.

Gość gość
jak można planować uprawianie seksu:D

Gość Zmęczona tym
Mój maź za to od rana juz wie jaki seks bedzie wieczorem... Na nieszczęście pracujemy razem i on mi tłucze cały dzień ten scenariusz... A jak ledwo położę dzieci do spania i słyszę taki suchy tekst " To idź sie teraz trochę umyj" ... No wszystko mi opada... Za to on twierdzi, ze sie stara, planuje, a ja zero wdzięczności... I kupuje te wszystkie gadżety w necie, ubranka, akcesoria... Nawet te elektrody prądowe... Niech zjeżdża, nie dam sie podpiąć... Ja mam dość... Dodam, ze on musi mieć dwa orgazmy dziennie... Inaczej nie funkcjonuje...

Gość Zmęczona tym
po wieczornym seksie czy łasce juz opowiada jak to rano zrobię mu loda... Albo tak jak jeszcze śpi żebym mu zaczęła trzepać itd...mno mam dość... A przy tym jest taaaaki słodki, przytulas... Ech...

Gość gość
19:30 prowokujesz czy się chwalisz, a może jedno i drugie:)

Gość Zmęczona tym
Po prostu miałam ochotę to wyrzygac... Ale widzę,może zazdrościsz...

Gość gość
tak bardzo haha:D

Gość Zmęczona tym
Qwa tu nie można juz nic napisać... Wchodzę tu raz na rok... Wpadł temat, który aktualnie rujnuje mi życie... Napisałam, jak to jest u mnie... I empatia takiego pustaka utwierdza mnie w przekonaniu, ze nie istnieje juz coś takiego jak empatia do obcego człowieka... Z drugiej strony wiem, ze wielu jest takich, co pisze pierdoły dla ogólnego poklasku... Trudno, napisałam co chciałam, zeszło ze mnie powietrze... Może bedzie mi latwie. Jakiś czas... A tobie tez, ze mi dostałeś? Miłego dnia padlino... Żartuje, zwijaj sie z bólu, mam nadzieje, ze przyjdzie niebawem...

Gość gość
pustakiem to może ty jesteś , jedni nie mają empatii, a ty kultury, nie potrafisz nawet na żartobliwe pytanie odpowiedzieć , kretyn/ka

Gość Zmęczona idiotą
Ty za to pustaku nie wiesz kiedy wypada zadać żartobliwe pytanie... Idiota nieklasyfikowany...

Gość gość
ja uprawiam spontanicznie z różnymi mężczyznami a tak mam prawo bo w końcu jestem kobietą :)

Gość gość
Oczywiscie, ze mozna seks planowac!!! U nas roznie, czesto spontanicznie, ale plany czasami tez robimy, kiedy np. chce nam sie spedzic czas inaczej niz zwykle i spedzamy noc w super hotelu. Normalne, ze seks bedzie, wiec robimy jakies specjalne przygotowania typu, specjana bielizna, nowe zabawki itp.

Gość gość
Ja zawsze planuję. Wbrew pozorom przygotowanie do seksu to nie taka błaha sprawa. Trzeba się wypróżnić, ogolić sobie c..i..pkę, ogolić nogi, wykąpać się itd. Nie wyobrażam sobie, żeby chłopak wziął mnie spoconą, zmęczoną po pracy i jeszcze mającą ochotę walnąć klocka za cały dzień :P