Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co z nia jest nie tak?Pomozcie ludzie

Polecane posty

Gość gość

Moja siotra 75lat temu zostala zdradzona i porzucona przez faceta.On wyprowadzil sie do innej kobiety na rok. Siotra ich sledzila wyzywala robila z siebie idiotke.W koncu on do niej wrocil.Ale codziennie siedzial na necie znikal wieczorami i w weekendy.Tak bylo przez 4 lata. Mowilem siostrze ze on chyba kogos znow ma. Nie sluchala. Po 4 latach odezwala sie kobieta okazalo sie ze on z nia byl cale te 4 lata!!! On nawet sie nie wypieral nie bronil a moja siotra? Natychmiast powiedziala ze mu wybacza!!! Ja mam wrazenie ze on nawet nie chcial tego jej wybaczenia ale zostal dla swietego spokoju. Od tamtej sytuacji minely 3 mce a ja dzis dowiaduje sie ze szwagier startuje juz do kolejnej kobiety.Nawet sie z tym nie kryje! Powiedzialam to siostrze a ona mi odpowiedziala ze on powiedzial jej...przepraszam i ze juz wszystko ok!:/ Pytam co z toba? A ona mi na to ze on zafunduje jej wakacje i juz jest dobrze...Co z nia jest nie tak?

Gość gość
75 lat temu nie było komputerów

Gość gość
Mialo byc 5 lat temu kurcze to ze zdenerwowania. Powoli trace szacunek do siostry .Szwagier zdradza ja notorycznie a ona cieszy sie z wakacji k***a!

Gość gość
75 lat temu została zdradzona? I jeszcze to pamięta?

Gość gość
z nia czy z nim? stopka: tak kochanie oczywiscie ze pomoge ci rozliczyc sie z przeszloscia

Gość gość
ha ha ale jazda :D :D siosra ma chyba z 90 teraz

Gość gość
No tak pomylil sie autor to glupie polaczki juz tylko to widza a nie sedna sprawy...inteligenci za dyche. Autorze wyglada na to ze ten facet nie chce byc z Twoja siostra ale ona zatrzymuje go jak tylko moze

Gość gość
Przecież wiadomo, że to pomyłka:p Nie spinaj się tak, pożartowac nie można?

Gość gość
głupie polaczki sa the best

Gość gość
Moja siotra 75lat temu zostala zdradzona i porzucona przez faceta :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd

Gość gość
Kup książkę kobiety które kochają za bardzo i daj siostrze do przeczytania.Nie oceniaj jej a postaraj sie rozmawiać dlaczego tak sie zachowuje może to uzależnienie a może strach przed samotnością ,z całą pewnością potrzebuje wsparcia ,powodzenia.

Gość gość
nie dales jeszcze szwagrowi po pysku?? a czy siostra pracuje i czy jest w stanie się sama utrzymać?

Gość gość
Pracuje ale gdy byla sama nie starczalo jej na oplaty.I to jest chyba powod dla ktorego z nim jest. Ale czy dla pieniedzy mozna sie az tak ponizac? A jak myslicie? Dlaczego on to robi? Ja mysle ze on po prostu jej nie kocha i jesli kiedys znajdzie fajna babke zakocha sie to ja zostawi

Gość gość
Ten człowiek tak naprawdę nie potrafi kochać ,nie szanuje siebie ani swojej żony ,przepraszam ale myśli rozporkiem .Poczytaj jak zachowuje się seksoholik to choroba podobnie jak alkoholizm niszczy rodzinę.

Gość gość
Interesuj się swoim życiem a nie cudzym. Moja siostra była tak "honorowa" , że jak zdradził mnie mąż, to doprowadziła do mojego rozwodu z mężem, który mnie zdradzał. Co ona by nie zrobiła na moim miejscu. Nie żałuję oczywiście rozwodu, bo życie mi z nawiązką wynagrodziło i żyję teraz ze wspaniałym facetem, nigdy nie miałabym pojęcia, że można być tak szczęśliwym w związku. Jednak jak jej temat zdrady zaczął dotyczyć, to jej "honor" poszedł w siną dal. Dzwoni tylko i płacze, jak znowu chyba ma romans jej mąż. Takie hipokrytki są najgorsze, widzę, że lubi swoje życie ja się nie wtrącam, zawsze uzyskuje ode mnie odpowiedź to Twoje życie. Mnie "bojowniczka" rozwiodła, sama nie potrafi. Oczywiście oprócz dobrych dorad typu "rozwód" , żadnej pomocy nie dostałam później, wręcz wytyczyła całą batalię, jak mi rodzice, chcieli przepisać dom, żebym mogła po rozwodzie gdzie zamieszkać, to chciała, żebym jej spłaciła połowę, bo jej i jej rodzinie się należy. (Nieważne, że wtedy miała z******tą sytuację materialną, dom, męża rodzinę.). Dałam radę, domu po rodzicach nie wzięłam, bo nie stać mnie było na jej spłatę (tej bogaczki). Potem okazało się, że jej mąż również ją zdradza i żyje z nim i płacze do mnie.

Gość gość
A TY pomożesz swojej siostrze?? Takie mam pytanie??

Gość gość
A dba o rodzinę, jak tak to się odwal, niektóre kobiety tak mają, nawet niektóre kochanki też się zgadzają na takie owieczki! jedne wiedzą o drugich, mają swoich misiów. Nikt nie cierpi.