Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Relacja z porodu na FB

Polecane posty

Gość gość

Jestem w szoku, wchodzę na fb przed chwilą i czego sie dowiaduję? Partnerka mojego brata właśnie rodzi i ma 6 cm rozwarcia. W nocy dodali razem info, że są w szpitalu i zaczął się poród. Jak powiedziałam o tym mojej mamie, to nie dość, że jest wkurzona,że o tym informują publicznie to jeszcze jest jej przykro, ze nawet nie raczyli do niej zadzwonić, że rodzi się jej wnuk a już wszyscy o tym wiedzą. Jeden ze znajomych w komentarzach (moim zdaniem złośliwie) zapytał ile rozwarcia to odpisali, że 6 cm.... brak mi słów. Boję się, ze zaraz wrzucą tam filmik z akcji. Co za głupota. To są wykształceni ludzie, oboje po trzydziestce, a zachowanie jak z gimnazjum. Co za wstyd!!!

Gość gość
sluchaj hormony dzialaja i rozum ginie ja tez mialam akcje w stylu ze gadalismy tylko o kupie. i o tym pisalam. teraz troche sie ogarnelam i z bani.

Gość gość
Idiots everywhere :o

Gość gość
tu autorka: Wiesz co nie wiem czy każdemu rozum ginie, ja sama rodziłam 4 miesiące temu i do głowy mi nie przyszło pisać w trakcie porodu o jego przebiegu na FB

Gość gość
ale to oni robią sobie wstyd, więc odpuść

Gość gość
Napisz w komentarzach niech zdjęcie krocza wstawi, jak główka wystaje!

Gość gość
Wiesz, dla różnych ludzi poziom głupoty tez jest różny. Dla mnie juz jej szczytem jest zakładanie konta na fb czy innych społecznościowym szajsach.

Gość gość
dziecko się urodziło, oczywiście zdjęcie noworodka wrzucone. Biedne dziecko popuchnięte, umęczone porodem a juz wystrawione na widok publiczny.

Gość gość
Znajomi ze szkoły czy z pracy to wrzucają zdjęcia z porodu. Spocona, zaplakana i z kroczem na wierzchu :-( Ludzie sami siebie pozbawiają intymności i prywatności. A standardem są testy ciążowe na fejsie oczywiście z dwiema kreskami. Szkoda że zakrwawionej podpaski nie dadzą.

Gość gość
dajcie linki jak macie do relacji z porodu albo 2 kresek na fb to sie posmieje dla mnie to kretynizm totalny

Gość gość
Ale o co ci chodzi autorko ? Ich zycie, ich wstyd , ich eksbicjonizm :D Ich dziecko w koncu :) Skoro to ich kreci..czuja taka potrzebe.. moze dla nich to nie ejst intymne czy prywatne.. Ty z mama macie problem , ze was nie powiadomili wczesniej i pewnie osobiscie :D

Gość gość
To co ludzie dają na portale społecznościowe to jest przegięcie. Facet kupi telewizor i jeb fota musi być. Zdjęcia co jedzą na obiad i cały przebieg ciąży z usg na czele.

Gość gość
Mnie już takie rzeczy nie bulwersują, bawią tylko. :)