Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

filomena1992

Porodówka

Polecane posty

No więc kończy mi się pomału 39 tc, torbe mam spakowaną dla mnie i dla malutkiej. Obiady dla męża porobione,piekę ciacho, mieszkanie wysprzatane :) Włosy ułożone jakoś, lekki makijaż, nogi i krocze wygolone. Teraz własnie wziełam się za paznokietki u nóg, troszke krzywo je obciełam ale chyba nikt nie zauważy :P ciężko samej z takim brzuchem zrobić sobie pedicure.... ale za to pomalowałam je ślicznym kolorkiem :) Jezu kiedy ten moment nastąpi, mi już jest ciężko z takim brzucholem :P

Gość gość
Ja rodzilam miesiąc temu dobrze wspominał poród i pobyt w szpitalu. Ale ja na szczęście miałam malutki brzuch bo dwa dni przed porodem bez problemu malowalam paznokcie u nóg a córka ważyła 3200 . życzę powodzenia i lekkiego porodu.

Gość gość
Lub poprosił o to Meza może nie zrobi tego estetycznie ale zaoszczedzisz siły hehe zresztą powiem ci ze nie będą cie obchodzić nogi na porodowce także nie przejmuj się czy SA proste ważne by były czyste ;)

Już raz mu dałam obcinać, dostrzegłam jego dobre chęci ale potem miałam zakażenie malutkie bo źle się wciął ,ale szybko się sama uporałam z tym ;)