Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smartfon

Polecane posty

Gość gość

jaki możecie mi polecić smartfon? szukam czegoś konkretnego: nie za drogie a dobre parametry? coś ktoś?

Gość gość
Dobre i tanie są telefony z windowsem, a mianowicie Microsoft ok. 400 zł lub Nokie lumia od 200 zł do 500 zł. Mam lumie 710 (ok.200zl nowa) i jestem z niej zadowolony. Nie muli, nie zacina, zdjęcia dobrej jakości :)

Gość gość
ja zamawiałam ostatnio na okeygsm właśnie nokie i jestem zadowolona., Telefon dobre ma parametry dobrze działa, a kasa też nie jakaś szalona

Gość Winiusz
Zależy czego potrzebujesz i ile ma kosztować? Ja mam myPhone Luna - duży 5.5 cala ekran, mocny i całkiem tani - 700 zł jak jak tę jakość to niewiele. Także bardzo polecam.

Gość gość
a ja mam telefunken enjoy te1 mi pasuje ma wszystko co mi potrzebne cena ok. 300 zl

Gość gość
polecam 5S apple, może w PL i drogi ale można kupić używany w okolicach $300-$350 na aukcjach. Pięknie zrobiony i system dopracowany bardzo dobrze. Miałem kiedyś z androidem i napawde w porównaniu do iOS to android jest syf. Też polecam obudowe Lifeproof.

Gość gość
MyPhone teraz wypuścił nową serię Infinity, bardzo fajnie wyglądają te modele, warto wziąć pod uwagę :) Średnia półka cenowa.

Gość lualaurka
Polecam ostatni model myPhone. Infinity się nazywa. Mąż kupił mi za 800 zł i muszę Wam powiedzieć, że jest świetny!

Gość riki32
Wszystko zależy od tego do czego potrzebny ci telefon. Na twoim miejscu przeszłabym się do salonu operatora i na miejscu wybrała coś, co spełni twoje oczekiwania. U mnie w T-Mobile fachowa obsługa szybko dobrała mi telefon dobrany do mojego sposobu użytkowania. Dodatkowo nie płacę tam tak zwanych zwyżek, więc mam stałe i niskie faktury.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
polecam lumie bo mam lumie 532 myslałem ze jest doniczego ale jest spoko czytam w pdf ma nawigacje działa tylko trzeba mapy sciagnac przez wifi here drive i apke pliki by czytała reszte z karty pamieci

Gość dillon
polecam zorientować się w ruszającej promocji w tmobile, smartfony huawei będą w najniższych cenach na rynku, WSZYSTKIE MODELE :D Tmobile to dobra sieć, a najnowszy P9 wygląda cudownie <3