Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkkasia

plamienie 33 tydzien ciazy?

Polecane posty

Gość mkkasia

Witam wczoraj podczas wizyty w toalecie przy podcieraniu sie kilka razy zauwazylam dosyc wieksze plamy jalby krwi ale zabarwipne na rozowo . Od czego to moze byc na poczatku ciaazy prawie poronilam w polowie prsez miesiac plamilam moj lekarz byly nic z tym nie robil cala ciaza bardzo kpmplikacyjnie przebiega noe wiem co myslec wizyte mam jutro rano

Gość gość
po stosunku może być, jeśli nie to może skraca Ci się szyjka i najlepiej do lekarza

Gość gość
Jedź do szpitala, może ci się łożysko odkleja czy coś. PRzecież tu Ci nikt nie zajrzy i nie zobaczy co się dzieje. Zastanawia mnie to, że kobity w takich chwilach zamiast iśc do lekarza, to ida na kafeterię :o

Gość gośćmkkasia
Do szpitala nie mam po co isc jak poszlam z silnymi skurczam i nie czulam ruchow to potraktowali mnoe jal psa i wygonili wiec to samo bylo by i teraz i tylko antybiotykami mnie szprychowali i przez noch mamvsame problemy a stosunku dlugi czas nie bylo wiec yo odpada

Gość gość
To siedz i czekaj dalej- rozumiem, ze u ciebie jest jeden jedyny ginekolog, na ktorego jestes dozywotnio skazana

Gość gośćmkkasia
Nie ale zmienialam juz mnostwo ginekologow a tam gdzie ja mieszkam jest ich niewiele i wlasnie trafilam navtego ktory potrafi sie zajac mna ale dopiero jutro jest

Gość gość
Moze to byc wysilkowe plamienie z szyjki przy mocnym praciu jesli robilas hmm...kupe :) Moze peklo jakies naczynko. To jedna z mozliwosci,najbardziej optymistyczna. Opcja pesymistyczna to wlasnie krwawienie z lozyska. Z tym nie ma zartow, musisz jechac na IP. Niesetety. Mysle,ze zdrowie dziecka jest najwazniejsze,ale to moze tylko moje zdanie..,

Gość gość
Ja juz bym siedziała na izbie przyjęć.... Sprawdzić muszą, już nie pieprz ze z krwawienie cie splawią.... Albo w jakimś pcimiu dolnym mieszkasz albo nie wiem..... Dobrze ze ja mieszkam w wawie, to moja trzecia ciąża, różnie było, nigdy mnie nie olali, a różnie bywało