ChristianShane 0 Napisano Marzec 3, 2015 Mam prośbę, którą kieruję głównie do młodszych czytelników. Chodzi mi o ocenę fragmentu książki, który znajduje się tutaj: http://4-elements-warriors.blogi.pl/ Za wszelkie komentarze, również krytyczne, będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2015 Nie mój gatunek.Szczerze mówiąc przeoczyłam informacje,że to opowiadanie typu horror a miałam nadzieję,że to powieść obyczajowa.Moim zdaniem w opowiadaniu występuje za dużo porównań(zwłaszcza na początku i w opisie urody Sary,nie podobało mi się też nagromadzenie wulgaryzmów i opis stosunku seksualnego...można było opisać to inaczej delikatniej ).Myślę,że dla wielbicieli gatunku,to opowiadanie może wydać się interesujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChristianShane 0 Napisano Marzec 9, 2015 Właściwie chodziło mi o ocenę tekstu opatrzonego tytułem The Four Elements Warriors. Horror jest dla tych, którzy lubią ten gatunek. W każdym razie dziękuję za opinię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChristianShane 0 Napisano Marzec 9, 2015 Zły tytuł, ma być "ROZDZIAŁ !0" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach