Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KUKIZ podpisy KRAKÓW

Polecane posty

Gość gość

Witam, jutro w godz. 12.00-14.00 w budynku biblioteki na ul. Rajskiej 1 w Krakowie będę zbierała podpisy na listę poparcia kandydatury Pawła Kukiza na prezydenta. Zapraszam chętne osoby z Krakowa do złożenia podpisu, to do niczego nie zobowiązuje, ale potrzebujemy określonej ilości podpisów, żeby kandydatura była ważna. Szukajcie czerwonego płaszcza gdzieś w holu na parterze. Do złożenia podpisu potrzebny jest PESEL i adres zameldowania, jest to wymóg konieczny. Wesprzyj POLITYKĘ COOKIEZ i pomóż zmienić coś w naszym kraju!

Gość gość
Wal się, słoneczko :)

Gość gość
Jesli wygra PO to bedzie dalsze podnoszenie podatkow, wprowadzenie nowych podatkow, danin, wyprzedaz reszty polskiego majatku, nieustanne nekanie polskich przedsiebiorcow, sprowadzenie do polski obcego kapitalu, ktory zalozy tutaj tanie montownie, a my bedziemy pracowac do smierci bo wydluza wiek emerytalny do 75 lat. Przy zanikajacym sustemie zdrowotnym srednia wieku w polsce bedzie wynosila 50 lat. Glosujmy za PO! x x nic dodać nic ująć :O

Gość gość
na tego pijoka mam głosowac??? i jeszcze w bibliotece na rajskiej podpisy zbierasz? pod skarbonke a nie w bibliotece.

Gość gość
Nie musisz na "pijoka" głosować, podpis pod kandydaturą nie jest równoznaczny z deklaracją, że będziesz na niego głosować, poza tym ten "pijok" od 10 lat działa w sprawie wprowadzenia Jednomandatowych Okręgów Wyborczych i chodzi o to, żeby ten postulat przeszedł, wiadomo, jak marne są szanse, że on zostanie prezydentem, ale może dzięki temu ludzie dowiedzą się, co można zmienić, i będą chcieli działać w tym kierunku. W budynku biblioteki, bo mi wygodnie, a jak mnie wygonią albo będzie mało chętnych to poszukam na ulicy. Nie Twój problem, nie Twoja głowa, ja zapraszam chętnych, nikomu nie każę przychodzić na siłę :)

Gość gość
Nie musisz na "pijoka" głosować, podpis pod kandydaturą nie jest równoznaczny z deklaracją, że będziesz na niego głosować, poza tym ten "pijok" od 10 lat działa w sprawie wprowadzenia Jednomandatowych Okręgów Wyborczych i chodzi o to, żeby ten postulat przeszedł, wiadomo, jak marne są szanse, że on zostanie prezydentem, ale może dzięki temu ludzie dowiedzą się, co można zmienić, i będą chcieli działać w tym kierunku. W budynku biblioteki, bo mi wygodnie, a jak mnie wygonią albo będzie mało chętnych to poszukam na ulicy. Nie Twój problem, nie Twoja głowa, ja zapraszam chętnych, nikomu nie każę przychodzić na siłę usmiech. xx szkoda mi wkładu z długopisa na tego pijaka:))

Gość gość
JOWy w Polsce? Przy tym społeczeństwie? To tylko nawalony pijok mógł wymyśleć.

Gość Jakie to żenujące
Nie rób sobie żartów!!!!😡 Wystarczy spojrzeć na jego facjatę i już wiadomo kim ten facet jest.Wygląd alkoholika na prezydenta????:D Nie uważasz że byłby obciach dla Polski???!!!!😠 OGARNIJ SIE ciemna maso!!!!!

Gość gość
nigdy w życiu na człowieka, którego mózg przeżarty alkoholem i dragami :( Takie indywiduum miałoby być prezydentem mojego kraju? Musiałabym chyba być tak ućpana, jak on za czasów "Pan Jezus już się zbliża" w Piersiach, żeby na kogoś takiego swój podpis dać. Nic mu nie wychodzi, to za politykę się bierze? Niech spada na drzewo :(

Gość gość
Kukiz to czlowiek, ktory robi polityke bo chce. On tego nie musi, nie musu sie na niej dorabiac bo mógłby robic to z czego byl znany i spijac piwo po klubach. On chce jednak zmian. To nie antypolski Komorowski, marionetka Kaczynskiego Duda czy plastikowa Barbie od Millera. To facet tacy jak my, ktory zawsze byl buntownkiem, który wie jak smakuje zycie i co mysla ludzie.

Gość gość
Wolę KUKIZA,aniżeli bula komora,notariusza PO!

Gość gość
miejsce ćpuna jest na oucie, a nie na czele kraju, mojej ojczyzny :( Kukiz robi polityke, bo chce... Aż monitor ze śmiechu oplulam :D Dopiero co chcial ją z kaczorami robić i slinił się do nich, dopiero jak po nosie od wodza dostał odczepil sie od nich i teraz na wlasna rekę usiłuje do koryta sie dorwać. A poniewaz niewiele komórek mu pod czaszką zostalo po dragach i wodzie, to mysli, ze tacy sami jak on go poprą :(

Gość gość
Nie uważam, że to by był obciach, bo w nosie mam, jak wygląda prezydent, jeśli ma w głowie poukładane, trzeba mieć dopiero siano w głowie, żeby wybierać ludzi do rządu pod względem tego czy mają twarz atrakcyjną. Alkoholikiem nie był zapewne większym od Kwaśniewskiego, jest człowiekiem z ludu fakt, i właśnie dobrze, bo jak są ciężkie czasy to i człowiek ma być odpowiedni, nie ma co patrzeć na pozory, bo Wałęsa też był tylko elektrykiem a jakoś wtedy potrafił być dobrym liderem. Moim zdaniem to jedyny kandydat, na którego mogę głosować w obecnym stanie rzeczy w zgodzie z sumieniem i albo zagłosuję na niego, albo wcale.

Gość gość
A masz pojęcie dlaczego popierał najpierw inne partie? Jak nie masz, to nie mamy o czym rozmawiać, bo jemu cały czas chodziło o JOW-y i najpierw PO obiecało, że zrobi referendum bo zostały zebrane podpisy pod petycją, a co zrobiło PO jak doszło do władzy - w moment o wszystkim zapomniało i wszystkie podpisy poszły do zmielenia. Więc i on się potem od PO odżegnał, bo okazało się, jakie to były obiecanki cacanki.

Gość gość
na niego mogą głosować własnie tacy sami pijacy i ćpuny jak on, będą mieli "swojego ćpuna" naczelnego :D Jeśli on ma "poukładane w głowie" i ty tak twierdzisz, i tobie podobni, to nasz kraj spadł już prawie całkiem na dno.. przykre to, jakie pokolenie teraz wyrosło :(

Gość gość
Poukładane ma w tym sensie, że idzie po to, żeby coś zmienić i to jest jego główny cel, w przeciwieństwie do pozostałych kandydatów.

Gość gość
Mam dość starej kliki.Oni się już "sprawdzili". Wole Kukiza niż tego z skompromitowanej PO.

Gość gość
a co prezydent ma do JOW-ów niby???? Poczytaj sobie na czym polega rola prezydenta w naszym kraju i nie pisz głupot!!!

Gość gość
A argument "bo jest ćpunem i alkoholikiem" to dla mnie słaby argument, bo nie masz na to dowodu, nawet jeśli kiedyś robił takie rzeczy to nie znaczy, że nadal tak jest. Co ma prezydent do JOW-ów? No błagam Cię, wiadomo, że prezydent nie ma pełni władzy ale łatwiej COKOLWIEK zawojować jak się jest prezydentem niż szarakiem, jak widać próby działań z pozycji zwykłego obywatela po prostu nie mają szans przebicia.

Gość gość
Zresztą nie ma sensu ta kłótnia, chcesz, to podpisuj, nie chcesz to nie, każdy ma prawo wyboru.