Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lubicie otrzymywać komplementy

Polecane posty

Gość gość

w pracy? Wydaję mi się że kobiety słysząc miłe słowa o sobie myślą że potencjalny rozmówca chce je tylko przelecieć

Gość gość
ee...mnie nawet koledzy na studiach komplementowali i nie uważałam, że chcą mnie przelecieć. bez przesady. nawet przy swoich dziewczynach nie raz jakiś komplement mi powiedzieli, że ładnie wyglądam, że mam ładny kolor włosów, albo, że jestem bardzo ładną dziewczyną i nikt się nie gniewał. No chyba, że z litości to powiedzieli bo im dziewczyny kazały, tego to już nie wiem. ;-)

Gość gość
kazdy lubi uslyszec jakis komplement

Gość gość
W pracy to szef mi nawet już cześć nie odpowiada a co dopiero ma komplementy prawic;/

Gość gość
tak

Gość gość
Może i chciałby przeleciec w mojej firmie szef prawi komplementy takiej dziewczynie która o siebie nie dba często śmierdzi potem, do tego często ma czarne pręgi na szyji i rękach a ciuchy śmierdzą stechlizną. Lubi ją dowartościować od czasu do czasu chyba żeby dalej lekceważyła swoje niedbalstwo o siebie.

Gość gość
Skoro lekceważy mnie i traktuje jak powietrze a inne dowartoscowywuje, żartuje z nimi i komplementuje tzn że mnie raczej nie chciałby przeleciec? Bo ja jego chcialabym;):*

Gość gość
Każda lubi!

Gość gość
Ja nie lubie komplementow. Traktuje jak jak nasmiewanie sie ze mnie. Po prostu nie wierze w te slowa i dlatego odbieram je jako obrazliwe, denerwujace... typu gadaj sobie gadaj, jazdej to mowisz wiec prawdy w tym nie ma. Co innego szczere slowa. Milo takie uslyszec. Ale jak facet mowi, ze ladnie dzis wygladam, albo ladnie pachne i ze ladna kobieta jestem... to juz dla mnie przesada. Cenne sa tylko te slowa, ktorw sa prawdziwe i wypowiadane szczerze. Komplementy mowione kazdej, sa bezwartosciowe.

Gość gość
skad wiesz,ze to bylo nieszczere? moze naprawde ladnie wygladasz i ladnie pachniesz,uwierz w to ;)

Gość gość
Do gosc 14:19 Jakos nie potrafie w to uwierzyc. Dla mnie to nasmiewanie sie ze mnie. Zwlaszcza ze mowi to ktos, kto mi sie podoba. Wydaje mi sie ze on wie ze mi sie podoba i specjalnie mi takie glupoty opowiada.. zartuje sobie ze mnie w ten sposob i nasmiewa sie. Moze mam niskie poczucie wlasnej wartosci i nie wierze ze moze mnie uwazac za atrakcyjna kobiete.. ze moze byc szczery.. ze nie mowi tego kazdej kobiecie i ze naprawde ladnie wygladam.. i nawet jak mowi, ze z inna tak nie rozmawia, to ja i tak wiem swoje.. mowi to kazdej, to upokarzajace ze mi tez... :-( moze on mysli o mnie podobnie... na tym to polega, nie wiemy co kto mysli gdy cos mowi.. i nikt nie lubi byc wrzucany do jednego worka z cala reszta... chcemy byc inni... a tak naprawde jesteamy tacy sami jak cala reszta... bo kazdy chce byc "inny", indywidualista.. a nie jest...

Gość gość
a moze sie mu jednak podobasz?? mysle,ze to tylko twoja niska samoocena :) a co do ludzi no to nawet jak sąogólnie podobni,to jednak kazdy inny i wyjątkowy

Gość gość
Mozliwe.. moze i sie podobam, ale jakos trudno w to uwierzyc.. kazdy jest inny, ma inny charakter i osobowosc. Szkoda, ze czasem doswiadczenie sprawia, ze generalizujemy..

Gość gość
nie lubię otrzymywać komplementy bo to znaczy, że chce mnie kobieta wykorzystać i zranić