Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artkaa33

Moja rodzina sra przy otwartych drzwiach

Polecane posty

Gość Artkaa33

Jak sikają to już standard, no ale k***a kupę??? Mam wrażenie że tylko ja jedna jestem tu normalna :( Czy tylko w moim domu tak sie dzieje?

Gość gość
w moim jest podobnie. tzn. ja i ojciec zawsze zamykamy drzwi od kibla ale matka jak nikogo nie ma w poblizu bo siedzimy w pokojach to czasem nawet nie przymknie tylko drzwi otwarte na osciez a ona siedzi na kiblu i wali. jej stękanie i smrod sie niesie po calym mieszkaniu :O

Gość gość
Ja mam to samo wyluzuj jeśli w domu tylko rodzina to normalka.. mój tata się kąpie przy otwartych drzwiach a w domu mój chłopak heh no tak jest

Gość gość
Nie tylko, poszukaj w sieci zdjęć ze sraczy w Japonii.

Gość Artkaa33
Ulżyło mi... :P

Gość gość
w rodzinie to norma , tak jest w większości , tylko nie każdy się do tego przyznaje :)

Gość gość
Ej u mnie sie zamyka drzwi i na sikanie i na kupę. Czasem mama sika na szybko po ciemku ale drzwi nie otwiera.

Gość gość
A rozmawiają z wami gdy to robią? Bo moja matka potrafi mówić coś np mojemu bratu gdy ten stoi w drzwiach...

Gość gość
heh hehe u mnie zamykają drzwi. ja tez.

Gość gość
u mnie też pierdzą gdzie popadnie. ja sie staram odejsc gdzies dalej albo ide do kibelka ale moja rodzinka pierdzi sobie siarczyscie w kochni, gdy inni domownicy sa w trakcie jedzenia.

Gość gość
Kiedy mieszkałam u byłego chłopaka to przechodzę raz obok łazienki , a tutaj jego mama na kibelku siedzi i przez telefon rozmawia ale biedna nie wiedziała , że wróciliśmy już do domu haha :) I podobnie z jego tatą tylko tutaj oboje się zawstydziliśmy . Widzę światło zgaszone , drzwi uchylone to wchodzę. Robię siusiu ale po chwili słyszę , że woda cieknie. Patrzę się , a tutaj w kabinie prysznicowej jego tato. :) Poza tym wszyscy załatwiają się jednak z zamkniętymi drzwiami jeśli w domu nie są sami :)

Gość gość
U mnie tylko babcia nie zamyka drzwi kiedy szczy i odgłos jak fontanna aż w nocy można się wystraszyć :D Dziadzio czasem niedowidzi i wchodzi do łazienki kiedy jest zajęta :)