Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy złożyć życzenia byłej?

Polecane posty

Gość gość

Hej, Rzuciła mnie dwa tygodnie temu. Bolało, ale wracam do siebie i staram się żyć własnym życiem. Nie czekam na powrót, nie płaczę, pogodziłem się, rozglądam się za kimś innym. Czy sądzicie, że powinienem złożyć jej życzenia na: 1. dzień kobiet 2. imieniny (połowa marca) 3. święta wielkanocne? A jeśli tak, to czy powinna to być: 1. kartka z życzeniami utrzymana w oficjalnym tonie; 2. krótki sms; 3. rozmowa telefoniczna. Z góry dziękuję za radę.

Gość gość
Dzien Kobiet,Imieniny i Urodziny,no i krotki smsik ,niech wie ze masz klase,niech żałuje takiego facecika,wysil sie,jej mina bezcenna.

Gość pale ale sie nie zaciagam
to zalezy czego jej zyczysz :classic_cool:

Gość gość
Prawdziwy facet nie pokazuje smutku.Klase trzeba mieć,zloz zyczenia,utrzymuj kontakt okolicznościowy a zapragnie wrocic.Tak było u mnie.Dzis jesteśmy razem.Czasem ludzie błądzą ale odnajdują drogę.

Gość gość
Kocham ją, ale nie widzę szans na powrót. Nawet jeśli ona zechce to ja pewnie odmowie. Zastanawiam się, czy olanie byłej, która niedawno zostawiła faceta jest rzeczywiście dużym nietaktem. Nie chcę wysyłać sygnału, że czekam i tęsknię.

Gość gość
A może napisać krótką kartkę z okazji wszystkich okazji razem?

Gość gość
Jeśli jej nie zależy na utrzymywaniu jakiegokolwiek kontaktu to krótki sms aby pokazać klasę i mimo wszystko szacunek. Jeśli np. widząc Cię na mieście podchodzi i zagaduję , czasem pisze itd. to możesz nawet zadzwonić z życzeniami ale nie na wszystkie okazje tylko np. na święta... kartka jak dla mnie jest trochę dziwna to raczej się wysyła do kogoś kto jest daleko :)

Gość gość
Nic nie pisze. Miasto duże więc na ulicy się przypadkiem nie spotkamy. Może olać dzień kobiet a złożyć życzenia na imieniny i święta krótkimi smsami?

Gość gość
Masz problem. Nie pisz. Pewnie nawet nie zauważy.

Gość gość
"gość dziś Prawdziwy facet nie pokazuje smutku.Klase trzeba mieć,zloz zyczenia,utrzymuj kontakt okolicznościowy a zapragnie wrocic.Tak było u mnie.Dzis jesteśmy razem.Czasem ludzie błądzą ale odnajdują drogę". Jaja sobie robisz? Jeśli mężczyzna nie potraktował kobiety z szacunkiem czy wykręcił jej jakiś numer albo coś przeskrobał, to może sobie codziennie nawet śpiewać serenady pod jej oknem i zgrywać nie wiadomo jakiego dżentelmena, a ona do niego za żadne skarby nie wróci. Coś o tym wiem, bo spotykałam róznych mężczyzn i to ja od nich odchodziłam. Wszyscy potem mi pisali życzenia, a nawet chcieli wrócić. Dwóch nawet bardzo kochałam i bardzo cierpiałam, że nie mogę z nimi być, że tak się zachowali, ale nawet oni nie mieli szans na powrót. Nie dlatego, że nie kochałam ani dlatego, że chciałam im zrobić na złość. Po prostu skoro mnie tak potraktowali, to taki powrót skończyłby się dla mnie źle, a ja nie jestem masochistką i jeśli kocham, to tym bardziej chciałabym, żeby ten ktoś odwzajemniał moje uczucia. Wolę zostać sama do końca życia i być smutna z powodu samotności niż być z kimś, komu nie będzie zależało czy kto nie będzie mnie szanował.

Gość gość
Rozstanie nie jest niczyja winą, a jeśli już to nie moją. Myślę, że na dzień kobiet i imieniny wyślę po południu krótkie zwykłe smsy a święta odpuszczę.

Gość gość
Dzień kobiet i inne imieniny odpuściłbym, a na święta Bożego Narodzenia sms z normalnymi życzeniami, po ludzku.

Gość gość
gość z 9.16 Opinię moją motywuję tym iż jesteście teraz tylko znajomymi a ja znajomym życzę i od znajomych otrzymuję tylko życzenia na święta.

Gość gość
Wyslij.Niech wie ze nie rozpaczasz.Jak nie wyślesz to będzie wiedziała ze szalejesz z rozpaczy i to ja ucieszy.Jak wyślesz to pomyśli ,ze sie otrząsnąłeś i szukasz innej,ja po koleżeńsku traktujesz.Ale to ludzi byc tekst standardowy,nie zobowiazujacy.Taki dobry dla każdego.Potem jak nie chcesz kontaktu to juz nie musisz.Nie pokazuj ze to przeżywasz,nie rob jej tej przyjemności.

Gość gość
Nic nie pisz :-)

Gość gość
a na Dzien Kobiet to zloz zyczenia matce,czy siostrze, im zrobisz przyjemnosc, a byla sobie odpusc, jak nie chce z toba byc, to jej strata :-)

Gość gość
Głównie chodzi mi o to, czy niezłożenie życzeń jest afrontem czy naturalną konsekwencją tego, że się zostało zostawionym. Ją pewnie zarówno moje zdawkowe życzenia jak i ich brak nic nie obchodzą.

Gość gość
Jak nie zlozysz to nic,nie jestescie razem,nie masz obowiazku.Ale jeśli ona myśli ze tęsknisz i szlochasz to jej pokaz ze to zerwanie cię nie dotknęło i radośnie napisz cos.To dopiero ja wkurzysz.Ona moze sie boi ze szukasz zemsty.Faceci roznie reagują.Nie dzwon za zadne skarby swiata.

Gość gość
Raczej jak ktoś pisze to pokazuje że tęskni i pamięta. Co jest zresztą prawdą.

Gość gość
No piszcie.

Gość gość
wszystko zależy od tego jak się rozstaliście jeżeli ty ja zle potraktowałeś, wykreciłes jakiś numer itd. i z tego powodu cie zostawiła to: chcesz cos naprawić, widzisz szanse - napisz jest ci dobrze jak jest , nie chcesz powrotów ani wyjaśniania - nie pisz jeżeli ona cie zostawiła dla innego - nie pisz

Gość gość
Jasne że złożyć!!!! Najpierw "Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet, aniołku :-) " A potem za minutę "sorki, pomyłka, to miało iść do kogoś innego :-(" :classic_cool:

Gość gość
Rozstaliśmy się neturalnie. Powiedzmy z przyczyn obiektywnych. Kocham ją, ale pewnie nigdy już razem nie będziemy. Suche życzenia to i tak pewien rodzaj gry. Nie wiem, czy warto w to się wikłać.

Gość gość
Niewiele sensownego tu można przeczytać :)

Gość gość
Jeden sms na imieniny i wystarczy.

Gość gość
To nic nie pisz,nie masz innych problemow

Gość gość
Problem co z robić z miłością, której poświęciło się dwa lata życia jest całkiem poważny. A dzień kobiet już za 4 dni :)

Gość gość
Nie składać.

Gość gość
Chyba nie potrafię tego zupełnie zerwać. Napiszę kilka słów...

Gość gość
nikt ci nic nie poradzi - to sprawa indywidualna