Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sny w ciazy

Polecane posty

Gość gość

hej jak u was ze snami? Bo ja mam wrazenie ze sa takie realne. Takie dziwne ze szok. Np . Sni mi sie juz po raz kolejny ze urodzilam chlopca. Ale na usg wychodzi dziewczynka nie wiem co o tym myslec .wyprawke szyjuje na dziewczynke a co bedzie jak bedzie chlopiec ze snu? Tez bede sie cieszyc ale nastawialam sie na dziewczynke czy wy tez tak macie

Gość gość
Hahaha dobre. A jak Ci się przyśni, że urodziłaś bliźnięta, to tez urodzisz?

Gość gość
ja miałam same koszmary,w piatym miesiacu sniło mi sie ze urodziłam martwe dziecko z dziura w brzuszku:( masakra ale oczywiscie urodziłam zdrową córeczke tyle ze wczesniaczek

Gość gość
hej, ja już co prawda w ciązy nie jestem (urodziłam dwa miesiące temu), ale doskonale pamiętam moje przeżycia związane ze snami. Czasami były takie realne i przerażające, że płakałam na głos przez sen, aż mnie mój biedny wystraszony mąż musiał budzić. Ciągłe koszmary związane z ciążą, dzieckiem itd. Dość często zdarzały mi się tez erotyczne i bardzo realistyczne sny i meeega mocne orgazmy. Jakby nie patrzeć noce mieliśmy z mężem urozmaicone hehe. Teraz wszytsko wróciło do normy, a właściwie już w III trym sny przestały być intensywne, bo i z wielkim brzuchem spało się ogrzej.

Gość gość
to ja autorka wlasnie z blizniakami tez mialam sen o matko.. Snilo mi sie ze urodzilam jedno a po godzinie drugie.. A mialo byc jedno

Gość gość
a w ktorym tyg urodzilas tego wczesniaczka

Gość gość
znowu jakis miesiac temu snilo mi sie ze coreczka ktora zyla tylko dwa dni tak strasznie plakalam byla taka maluska bezbronna .. A pozniej jak sie obudzilam mialam mokre poliki od placzu ..boje sie ze ja nie donosze mam ciaze wysokiego ryzyka a do tego zagrozenie przedwczesnym porodem moze dlatego mi sie tak glowa ..ryje .

Gość gość
Ja nigdy nie miałam takich koszmarów jak teraz będąc w ciąży! Dotyczą one różnych spraw, niekoniecznie dziecka, ale budzę się oblana potem i boje się potem zasnąć. I tak co kilka nocy powtórka...

Gość gość
mi sie śniło średnio raz na miesiąc że mam syna, śnił mi się taki maluch 2-3 letni i rzeczywiście mam syna :). u mnie sny się potwierdziły.

Gość gość
oby sie nie spelnilo u mnie bo ja chce corke ,

Gość gość
ja w 36 tygodniu urodziłam córke