Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złowianka

Nie lubie spać sama, boje sie duchów i ciemności

Polecane posty

Gość złowianka

Nie było dziś mojego męża i nie przespalam nocy bo sie bałam. to było całkiem normalne, nie? :P

Gość gość
To nie masz kochanka?:(

Gość gość
a gdzie mąż był? spał ze studentką za kasę?

Gość gość
przecież duch nie zakisi ogóra w Twojej ślicznej psioszce:)

Gość gość
Mam 25 lat i boje sie ciemnosci. Duchow raczej nie bo zadnego (na szczescie) nie widzialam do tej pory. Zawsze zasypiam z lampka lub telewizorem. jak jestem z kims to nie ale sama w domu a nawet w pokoju nie zasne bez chocby malego promyka swiatla

Gość gość
To ja się dołączę. Mam 40 lat, mąż często jest w delegacji i też nie mogę spac. Palę całą noc lampkę. Córka śpi w drugim pokoju, a ja i tak się boję. To coś spadnie, to szurnie, to tv dziwne odgłosy wydaje takie skrzeknięcie co jakiś czas ;). Ostatnio córka mówiła, że słyszała odgłos rzucanej książki o podłogę z ogromną siłą i się obudziła. twierdzi, że to u nas było a nie u sąsiadów. Na szczęście tego nie słyszałam bo to było w środku nocy kiedy mam najgłębszy sen..

Gość gość
Jak mąż jest to się wysypiam :), jak go nie ma to włącza mi się tryb czuwanie......eh....

Gość gość
z tym skrzypieniem mam to samo a kiedys mi obraz spadl na nogi w nocy (na szczescie okazalo sie ze srubka sie poluzowala a nie jakies nadprzyrodzone moce) . Boze o malo zawalu nie dostalam. mam lekki sen wiec kazde szurniecie slysze. Z mojego tv tez czasem cos stuknie puknie. Nie wiem jak mozna zgasic wszystkie swiatla i ze spokojem zasnac wrrr

Gość gość
Hehe, to prawda, też nie mam pojęcia jak można spac bez lampki. Zeby było śmieszniej to tv musi byc włączony żeby coś gadało. Masakra.

Gość gość
A myslalam ze tylko ja taka nawiedzona i boje się spac sama w domu. Lampka plus tv, a i tak się czuje nieswojo, jakby ktos mnie obserwowal. Sluch wyostrzony i trudno o relaks w sypialni. Poki maz nie przyjedzie to spie jak na szpilkach.

Gość gość
ja pierdzielę, co za durne, nawiedzone babska :o wy naprawdę jesteście podgatunkiem człowieka...

Gość gość
matko święta, mojego nie ma 5 dni w tygodniu zwykle, musiałabym wiecznie chodzić niewyspana :/