Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arielka_23

Smukłe uda

Polecane posty

Gość Arielka_23

Jestem szczupła jednak ostatnio sporo chorowałam i przez ciągłe siedzenie w domu zauważyłam,że przybrałam parę cm w udach.. Czy ćwicząc 3, 4 x w tygodniu po 30-40minut uda mi się wysmuklić uda, ujędrnić skórę itp? Pytam, bo prawdę mówiąc nigdy nie ćwiczyłam.. ograniczę słodycze które pochłaniałam w zatrważających ilościach. Proszę o jakieś rady, wskazówki. Pozdrawiam

Gość gość
kurcze tez mam problem z udami. ogolnie jestem dosc szczupla ale te udziska...

Gość prawictwo pospolite 137
jak skąd wiem ? jest przy jej zdjęciu napisane - 1988 rok Ukraine http://www.kindgirls.com/girls/suzanna-a/993 czyli urodziła sie w 1988 i jest Ukrainką.. A myślicie ze takie Ukrainki jakby zalały Polskę , to co mielibyście coś przeciw ?

Gość gość
Arielko oczywiście, że to da efekt! Wiem z własnego doświadczenia. Też należę do osób szczupłych, ale przez zamiłowanie do słodyczy i fast foodow przybyło mi zbędnych kg:P ja ćwiczyłam 3 razy w tygodniu, tak po 20 minut. Ćwiczenia z serii szczuple uda i posladki. Poprawa była już po miesiącu. Także naprawdę warto :)

Gość gość
renata beger ma super figurę

Gość gość
to emigruj na Ukraine

Gość gość
Lepiej mało ćwiczyć niż wcale. Ja zgubiłam pare cm w biodrach ćwicząc codziennie po 15 min