Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mezatka27

Podgląda nas Tesciowa

Polecane posty

Gość Mezatka27

Witam mam taki problem jestem mężatką i przejściowo mieszkamy z mężem u teściowej bo nasze mieszkanie jest w remoncie zauważyłam ze zawsze podczas seksu z mężem wyparowuje do nas Tesciowa niby przypadkiem albo jak robimy to w łazience to ktoś podgląda nas z pod drzwi

Gość yake
Jeżeli tak jest jak piszesz to rozumiem ,że teściowa to osoba mieszkająca samotnie.Teściowa to też człowiek o takich samych potrzebach jak wy.Widocznie ma swoje potrzeby nie wykorzystane i podnieca ją jak widzi jak to wy robicie.Myślę,że powinnaś razem z mężem porozmawiać z nią o tym problemie.Napisz coś więcej bo trudno coś doradzić nie wiem ile ma lat czy jest wdową rozwódką ....

Gość Mezatka27
Ja mam 27 maź 31 Tesciowa wdowa przed 60 nie wiem jak zacząć temat maź tez nie wie najgorsze jest to ze wpada do nas chwile popatrzy ze niby nie wiedziała ze przeprasza itd

Gość yake
czyli tak jak myślałem,wdowa która ma swoje potrzeby .Częściowa zazdrość, ciekawość słyszy co się dzieje i wzrasta jej podniecenie i reaguje tak jak pisałaś.Jedyne rozwiązanie to pogadać z nią a jeżeli nie chcecie lub wstydzicie się tematu to pozostaje "sexować" się jak jej nie będzie lub w innych miejscach niż mieszkanie albo zrobić sobie przerwę do czasu wyprowadzki .Można ją do sanatorium wysłać tam powinna rozładować swoje podniecenie

Gość gość
Najgorsze jest to ze robię mezowi loda albo 69 a ona wpada chwile na nas popatrzy przeprasza i wychodzi widzi mnie jak leżę z rozlozonymi nogami itd wkurza mnie to ale przerwy nie zrobimy

Gość yake
to dobrze ,że nie przerywacie ale radzę porozmawiać z nią bo ta sytuacja będzie was męczyć a w ostateczności skończy się brakiem apetytu na bzykanko.A to nie wskazane.

Gość gość
hahahaha 14 20 zagotowalam sie :D

Gość Mezatka27
Denerwuje mnie to ze widzi moje dziurki bzykane przez męża itd No i samego męża nago

Gość gość
to znowu ten psychiczny dostal szalu z tesciowa :D

Gość Mezatka27
S********j suko nie jestem facetem i sie nie wypowiadaj!!!

Gość gość
taaa, jak nie o matce, to chociaż o teściowej trzeba pobajdurzyć, może się dzieciarnia wkręci w temat :D

Gość yake
napisałem co macie zrobić pogadaj z nią i napisz co powiedziała jak zareagowała .No chyba ,że ktoś ma inny pomysł?

Gość Mezatka27
Widać kto sie debilko wkręcił spadaj jak sie chcesz tylko Idiotycznie wypowiadać i podburzac

Gość gość
No właśnie widać, kto się wkręcił. Debilko ? To, że ty nią jesteś, nie znaczy, że inni też.

Gość gość
z a l o z y c z a m e k w d r z w i w a s z e p i p k o n i e z g u l o w a t a

Witam serdecznie wszystkie Panie, Jestem dziennikarką w trakcie poszukiwania gości do programu na temat relacji między synową a teściową. Wszystkie zainteresowane szczegółami Panie proszę o wysłanie wiadomości na adres m.dalaszynska@tvn.pl Pozdrawiam, Monika Dalaszyńska