Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JegoBaba

Ciaza

Polecane posty

Gość JegoBaba

Czesc dziewczyny!!! Pomozcie mi prosze o baraz zwariuje... od 3 miesiecy staramy sie z mezem o dzidziusia i bardzo bym chcila, aby teraz sie udalo, ale do rzeczy... dni plodne mialam 14-20 oczywiscie wtedy bardzo czesto sie kochalismy. Mieisaczke mam dostac jutro, ale nie wytrzymalam i dzisiaj zrobilam test i wyszedl negatywny!!! Robialam go jakos o 13. Dodam, ze od kilku dni rano i wieczorem mnie mdli, co chwile jestem glodna, a jak ide cos zjesc to nie moge sie zdecydowac co, czesto latam siusiu i jeszcze te bolace piersi... Co Wy na to? Myslicie, ze mam jeszcze szanse na dzidzie?

Gość gość
Test się robi ok 3 dni po spodziewaniej miesiączce , która nie przyszła... Dzisiaj mógł jeszcze wyjść negatywny zwłaszcza po południu a nie z pierwszego moczu.

Gość gość
Matko swieta a po czym ci sie chce siusiu po czym masz zachcianki???zarodek sie zagniezdza a ty tu wypisujesz objawy na4-5miesiac!!!Dziewczyno.skoro test wyszedl nie to nie!!

Gość gość
Masz15lat? Ciaza to brak @ i pozytywny test. 3miesiace to i tak krotko sie starasz

Gość gość
Mdli cie 7dni po stosunku a nie pomyzlalas ze to z innego powodj,a bolace piersi to rowniez oznaka zblizajacej sie miesiaczki