Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dd18

depresja z powodu włosów

Polecane posty

Gość dd18

Nie wiem co robić, miałam piękne włosy miedziane naturalne , chcialam troszke je rozjasnic blond farba ale byly troche za jasne wiec postanowilam pojsc do fryzjera i wrocić do podobnych do naturalnych niestety ta glupia fryzjerka zrobila mi prawie czarne wlosy jakims ciemnym blondem. Teraz po miesiacu jak farba zeszła są żółtawe blond. Nie wiem c robic , nie moge zniesc mysli ze nie mam juz moich naturalnych wlosow, a odrosna mi za milion lat. Płacze przy każdej czynności i nie wychodze z domu . Pomocy

Gość gość
Ja po mojej wizycie u fryzjera nie dotykałam swoich włosów przez kilka dni, a kocham ****ardzo! Taką tragedię mi zafundował polecany i wychwalany na wszystkich możliwych forach. Poprosiłam o wycieniowanie i naturalny kolor (pokrycie siwych włosów) wróciłam z sianem przepalonych włosów na głowie i z kolorem miedzianym! Katastrofa! Długie włosy do ścięcia, bo rozdwajały się do połowy! Tony oleju kokosowego, odżywek i balsamów i dopiero zaczynają blyszczeć. Mniejszą krzywdę zrobiła by mi z małej budki fryzjerskiej za 1/4 kasy którą zapłaciłam Dla mnie to nadal jest niedopomyślenia jak profesjonalista może zrobić coś takiego

Gość gość
Dwa lata albo pięć to nie wieczność, chwila moment.

Gość gość
Spokojnie. Mi też fryzjerka raz miała podciąć włosy a obcięła ze 30cm, odrosły, żyję. Następnym razem doceń swój kolor a jeżeli naprawdę jest brzydki, zrób to sama..wierz mi lepiej wyjdzie. Ja nie ufam fryzjerom. Na razie możesz chyba tylko zakryć tą żółć jakimś ładnym odcieniem brązu(chociaż nie wiem jak to wygląda).