Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieudany seks w związku....

Polecane posty

Gość gość

Mój pierwszy partner pokazał mi co to orgazm. Choć miałam 18 lat nigdy wcześniej go nie zaznałam. Piosenka ,,green world" do końca życia będzie kojarzyła mi się z tą pierwszą największą ekstazą. Niestety następni partnerzy sprawili, że zapomniałam co to znaczy szczytować...Kocham mojego obecnego partnera, ale choć nieśmiało daję mu sugestie, podsuwam literaturę, to kochamy się dlatego że darzę go miłością i chce mu sprawić przyjemność, sama nie zaznając jej maksymalnie lub wręcz wcale, ponieważ udawanie powoduje u mnie frustrację...czemu udaję? Jak mówiłam pokazywałam mu, ale nic z tego, a on nie chce zakończyć swych prób bez powodzenia, a ja jestem już często tym zmęczona. Fatalnie czuję się w tej sytuacji, ponieważ jest to człowiek który jak inny mnie rozumie, itd. ale zaczynam zauważać że choć go kocham to i pomału zaczynam go nienawidzić. Właśnie za ten seks, za to że nie otrzymuję żadnej gratyfikacji, że muszę udawać...czuję się jakbym była w potrzasku, czuję że miłość powoli zaczyna ustępować nienawiści. Co byście mi radzili, czy jest ktoś w podobnej sytuacji?

Gość gość
Powiedz mu wprost. Pieszczoty też nie dają Ci przyjemności?

Gość gość
łe myślałem,że może on nie chce się ten teges

Gość gość
W zwiąku mówimy o swych pragnieniach nawet seksualnych.A można nawet jak tu czytałam powiedzieć o seksie z jescze jednym facetem.To często pomaga partnerowi stanąc na wysokości zadania w następnych stosunkach seksualnych z żoną.Widok rozłożonych nóg i wejście obcego faceta w cipke ukochanej osoby pomaga.