Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Calowalam sie z chlopakiem ze szkolnych lat, mam meza

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny od kilku miesięcy co jakiś czas snil mi się chłopak w którym kochałam się majac 15-16 lat. Chodzil ze mna do klasy, zawsze mnie zaczepial, ciagnal za wlosy, wiecie takie gimnazjalne zaloty. Gdy skonczylismy gimnazjum byliśmy na ognisku i tam się pierwszy raz calowalismy,bylo cudownie, ale minelo 13 lat a ja ten wieczor dość dobrze pamiętam! Co mowil, jak doszło do pocalunku itd. Nie byliśmy nigdy razem bo to był lowelas;) W liceum poznal dziewczyne, był z nia jakiś czas,pozniej rzucil, być może i zdradzal..nie wnikam miałam swoje zycie wtedy. Wiem ze zlapala go później na dziecko i w raz z rodzicami przymusili do slubu. Zupelnie nie rozumiem czemu on mi się sni.. Mam meza, syna 2,5 letniego. I na weekend pojechałam do rodzicow z synkiem do swojego rodzinnego miasta i co się stało..maz został w domu(mieszkamy w innym miescie)i przypadek..spotkałam Go. Wygladal naprawdę dobrze, bylam oszolomiona. Poszlismy na piwo..bylo super, nie mogliśmy się nagadać, wracając odprowadzil mnie pod dom i pocalowal! Odwzajemnilam.. Jestem już od kilku dni w domu i nie mogę o tym przestać myslec. Wiem ze nic miedzy nami nie będzie..on jest dalej zonaty z ta dziewczyna z która ma dziecko, ja mam meza którego kocham, tak wiec nie rozumie dlaczego o nim ciagle myslalam, dlaczego dalam się pocalowac..

Gość gość ktory wieeee
chcesz sie z nim rżnąć tylko jeszcze o tym twoja swiadomosc nie wie

Gość gość
Do tego nie dojdzie, ale nie rozumie dlaczego on..chłopak którego nie widziałam od 10 lat! Dlaczego wlasnie on mi się sni kiedy to nawet nie byliśmy para. A teraz jeszcze ten pocałunek..

Gość gość
Mam dwie teorie; 1.za dużo komedii romantycznych, 2. nigdy nie był naprawdę twój wiec nieosiągalne cie kreci

Gość wifigdańsk
a co to ma wspólnego z tym działem? moze przejdz do Życia uczuciowego!

Gość gość
No faktycznie kochasz męża że łohoho. Kobieto, ty nie masz pojęcia czym jest miłość.

Gość gość
Kocham,jesteśmy razem prawie 6 lat, to byl poprostu epizod,pocalunek nic wiecej.Sama siebie nie rozumie. Nie rozumie dlaczego śni mi sie chlopak z którym nie bylam nawet w zwiazku.

Gość gość
Ciekawe, czy jakby twój mąż ślimaczył się z jakąś obcą babą to też byś mówiła, że kocha i że to był epizod :D Baby są jednak wstrętne.

Gość gość
Pewnie ze bylabym zla,ale wybaczylabym gdyby to sie zdarzylo jednorazowo.Maz zresztą sie o tym nie dowie.

Gość gość
Jak dla mnie całowanie się z innymi facetami, to objaw tego, że coś jest w związku bardzo nie halo.

Gość gość
Wydaje mi się ze nasz związek jest ok,ale wkradla sie rutyna, nie ma juz tej namiętności co byla przed urodzeniem dziecka, moje libido spadlo bardzo i nie mam takiej ochoty na sex jak kiedyś,ale kochamy sie. Sama nie wiem dlaczego odwzajemnilam pocałunek. Ten chlopak to bylo moje szkolne zauroczenie,nawet nie milość.

Gość gość
Wtedy na ognisku wasze fluidy zmieszały się i już zawsze będziecie związani, nie ważne czy będziecie razem czy osobno.Wtedy na ognisku odbył się wasz ślub (pewno jeszcze trzymaliście się za łokcie). Współczuję. Radzę mocno się zastanowić nad swoją i rodziny przyszłością. Pozdrawiam.

Gość gość
Też mimo że minęło dużo więcej niż 10 lat od ukończenia szkoły, czasem śni mi się chłopak w którym się może nie tyle co podkochiwałam ale zauroczona byłam kilka lat. Śnił mi się przez całą szkołę średnią- chodziliśmy do tej samej klasy, teraz śnię go od czasu do czasu. A gdy spotykam go z raz na rok, dwa lata gdzieś na ulicy, pogadamy chwilę a ja mam znowu te maślane oczy i miękkie kolana i cały wieczór zaprząta mi myśli, jakby była na haju. Nie umiem tego wytłumaczyć. Mam szczęśliwą rodzinę.