Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o takich facetach

Polecane posty

Gość gość

którzy cały czas są smutni, nie uśmiechają się w ogóle ? Taki jestem ja, mam depresję zastanawiam się czy to odpycha płeć przeciwną ?

Gość gośćM
No raczej tak. Ewentualnie możesz wzbudzać litość, chęć zaopiekowania, pomocy. Bo my mamy ten instynkt macierzyński, ale nie będziesz wtedy partnerem a podopiecznym.

Gość gość
jedynie co mozesz zrobic to wypnac swoja pupke ociekajaca gownem a ja zapakuje ci w kakao mojego 25cm dragala Pozdrawiam gej Roman

Gość gośćhehehe
Też tak mam jak ty chodzę ciągle niezadowolony i wkurzony przez depresje, ale jest jedna rzecz że mam powodzenie u płci przeciwnej pomimo tego że nie mam kompletnie ochoty na nic a tym bardziej na jakieś kontakty.Nie dają mi spokoju, nawet ostatnio 2 razy zostałem zagadany.Nie wiem czemu tak jest

Gość gość
I tak szybciej zaru..asz od wesołka. Bardziej przypominasz kryminalistę, a kobiety do takich ciągnie.

Gość gość
Czemu kryminalistę

Gość gość
nie bardzo się nad tym zastanawiam, ale unikam smutnych osób

Gość gość
Pozytywnie reaguje się na ludzi którzy, mają pogody wyraz twarzy, a najlepiej, żeby byli uśmiechnięci. Mężczyzna o wyglądzie ponuraka dużo traci w oczach kobiet, no ale takie wrażenie jest jak zwykle mylne, bo zdarzyło mi się w życiu spotkać kilku facetów, którzy na pierwszy rzut oka wydawali mi się ponurzy i odpychający, okazali się bardzo ciekawymi osoba.