Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał1589

dziewczyna bardzo się ogranicza

Polecane posty

Gość Michał1589

Witam. Mam problem z moją dziewczyną. Problem polega na tym że w sprawach erotycznych moja dziewczyna ogranicza się bardzo mocno. Ja mam 20 lat a ona 19, jesteśmy ze sobą już 4 lata a przez ten czas nasze życie erotyczne bardzo się nie zmieniło. Jeżeli dochodzi do zbliżenia to jest to całowanie się, całuje ją po szyi piersiach ale w ststaniku( więc nic szczególnego) brzuchu. Dotykać jakoś szczególnie też nie mogę bo kiedy tylko próbuje dotknąć jej skutków to daje mi do zrozumienia żeby tego nie robił. J cie.kę też nie mogę dotykać, tylko czasami zrobię to ale przez dżinsy więc praktycznie nic nie czuję. Wiem że się mnie wstydzi a przecież nie jesteśmy ze sobą od miesiąca czy nawet roku. Powiedzcie mi jak to zmienić, jak z nią o tym porozmawiać. Może ktoś z was tak miał i sobie z tym poradził? Proszę o pomoc.

Gość gość
Ale jak jest dziewica? spróbuj jeszcze jak nie da to ją zostaw

Gość gość
może ona wierzy albo na prawdę nic nie chce. Jeśli chcesz dla niej dobrze to wybij jej wiarę z głowy a jeśli nic nie chce to nie wiem co Ci poradzić to nie namawiaj bo jak zajdzie w ciąże to przez Ciebie i zawalisz jej (być może życie) A może ona nie chce mieć dzieci z Tobą więc woli czekać

Gość gość
No jest dziewicą

Gość gość
Nie no dzieci to by chciała ale nie teraz to wiadomo. A mi nie chodzi o to aby od razu chciała się ru/chac tylko żeby bardziej się otworzyła

Gość gość
to jeszcze nic między wami nie było żadnych pieszczot ?

Gość gość
kopnij ją w du/pę. z takim sucharem nie warto nic budować. zainwestuj w te co się ostro ru/chają. szkoda marnować sobie życia na jakieś tępe piz/dy z kompleksami.

Gość gość
Gdyby były jakieś pieszczoty to bym tu nie pisał.

Gość gość
4 lata? Are you f****ng kidding me?! :O człowieku, zostaw ją! :O

Gość gość
zostaw to daj sobie spokój