Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mchy i Porosty

Co to znaczy zadbany mężczyzna?

Polecane posty

Gość Mchy i Porosty

Na co musi zwracać uwagę mężczyzna , żeby uchodził za zadbanego?

Gość gość
elegancka inna* odzież ,excluzywna ,dobrej marki i dopasowana !!! CO NAJWAZNEIJSZE TO STARANNIE PRZYSTRZYŻONE WŁOSY !!!

Gość gość
ogolone jaja :D

Mchy i Porosty dziś Czysty ! :-), dobrze ubrany, posiadający pracę lub kasę tudzież jedno i drugie najlepiej , kreatywny i przebojowy :-p

Gość gość
ciuchow nie musi miec markowych ale maja byc czyste i pachnace. oczywiscie fajnie jesli sa dobrze dopasowane,a nie jakies rozciagniete koszulki i wiszace spodnie. higiena! umyty,pachnacy,ogolony. dobrze jesli zadba o dlonie i stopy(paznokcie).

Gość gość
Czyściutki i pachnący, żadne tam tłuste włosy i wyciągnięte dresy :P

Gość gość
według mnie zadbany mężczyzna powinien mieć: 1. Przystrzyżone elegancko włosy, zawsze czyste! 2. Czyste ubrania, wyprasowane koszule itp, dopasowane do swojej sylwetki, czysta bielizna. 3. Czyste buty! 4. Obcięte paznokcie. 5. Zadbany mężczyzna ładnie pachnie :) 6. Zadbany mężczyzna również dba o swoje otoczenie. 7. Włoski w miejscach intymnych i pod pachami również powinny być elegancko przystrzyżone. 8. Zęby - czyste i zdrowe! hmm...nie wiem co jeszcze, to podstawowe rzeczy które przychodzą mi do głowy :)

Gość Mchy i Porosty
Co znaczy "odzież dopasowana" ? Czy jednodniowy zarost jest sexy? Jak przystrzc włosy pod pachami ?

Gość gość
Ja lubię kilkudniowy zarost ;)

Gość gość
tzn. moj mąż

Gość gość
czysty

Gość gość
jak przystrzyc włosy pod pachami? hmm dokładnie nie wiem bo ja jestem kobietą i się depiluję...no ale takie wystające kłaki spod męskiej pachy nie wyglądają zbyt seksi :) a czym się strzyże brody? może tym samym się da? nigdy w to nie wnikałam :D

Gość gość
Brzydalowi i zadbanie nie pomoże.

Gość gość
pomoże, pomoże ;)

Gość gość
Nożyczkami wystarczy.

Gość gość
wydawalo mi się, ze ciężko będzie dlatego tego nie pisałam :) np osobie praworęcznej przystrzyc włosy pod prawą pachą :D

Gość gość
A co wy sie martwicie niech się postara chłopak :D

Gość gość
do zera?

a także ubrania musi mieć ekskluzywne, nie takie jak wszyscy, najlepiej i najprościej fajną koszulkę na swój gust zrobić na zamówienie, a np. firma Dreamtex załatwi takie zamówienie) na swojej stronie dużo teraz ma zniżek na swoje towary)

Gość gość
zadbany to dla mnie taki, który się myje, nie śmierdzi, używa antyperspirantu, codziennie zakłada świeżą bieliznę, ma czyste włosy i paznokcie (także te u stóp!), zdrowe zęby, świeży oddech, ogolone lub przystrzyżone włoski w miejscach intymnych i pod pachami. nosi czyste ubranie, w którym nie wygląda jak ubogi rolnik z zapadłej wsi, nie musi być markowe i drogie, grunt, żeby było ładne. a czy to będą dżinsy i bluza, garnitur, bojówki i rockowy t-shirt to już bez znaczenia. i żadnych ryneczkowych adidasków, jeśli już lubi sportowe obuwie, to niestety, ale odwrotnie do odzieży powinno być markowe, choćby z wyprzedaży, ale żadnego bazarku.