Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juja

ciaza

Polecane posty

Gość juja

Hej mam pytanie :). Kochałam się z nażeczonym dzień po miesiączce, dzień później zaczął boleć mnie brzuch, minęły 4 dni a brzuch jak bolał tak boli. Co to może oznaczać? Proszę o rady. I czy to może być ciąża?

Gość gość
Jasne ze ciąża

Gość gość
to na pewno ciąża! a jeszcze powiedz mi kim jest naŻeczony? bo nie znam takiego słowa :P

Gość gość
matkoooo

Gość gość
Juja ty chyba niepelnoletnia jestes. Po miesiaczke sie kochalas a juz zdazyl sie zarodek zagniezdzic? Krew podobna jak przy miesiaczce juz ci poleciala? Czy to co myslisz ze bylo miesiaczka to przypadkiem nie bylo zagniezdzenie zarodka?

Gość juja
Słuchajcie.. czytałam na ten temat trochę i zdarza się . Pełnoletnia jestem proszę się nie martwić i przepraszam za moje błędy ale z dysortografią tak już się ma ale dzięki za poprawkę. Teraz bym wolała żeby ktoś podał jakąś konkretną odpowiedź. Jakbyście mogły oczywiście ;)

Gość gość
To że coś tam masz nie tak to nie jest wytłumaczenie bo istnieje coś takiego jak słownik :D takie błędy to mogą robić dzieci w podstawówce :p co do pytania to jesteś w ciąży, powiem Ci więcej.... To trojaczki... Czytałam ze to jest możliwe :)

Gość juja
Hahaha ;) powodzonka ;)

Gość juja
Nie zadałam konkretnego pytania co do ciąży ale też czy wiecie co to może być. Widzę, że wiekszość z was siedzi tutaj aby dogryzać innym. Nie interesuje mnie to co o mnie myślicie lecz to co może byc z moim brzuchem nie tak ;)

Gość juja
"Juja ty chyba niepelnoletnia jestes. Po miesiaczke sie kochalas a juz zdazyl sie zarodek zagniezdzic? Krew podobna jak przy miesiaczce juz ci poleciala? Czy to co myslisz ze bylo miesiaczka to przypadkiem nie bylo zagniezdzenie zarodka?" Miesiączkę mam od 9-ciu lat więc raczej słabo by było gdybym nie umiała tego odróżnić :) moje cykle trwają 25-28 dni a miesiączka 5-6 dni. Proszę o konkretne odpowiedzi ;)

Gość SzczesliwaJestem
Ja dwa dni po miesiączce się kochałam i co po nie calym miesiacu jadlam jak glupia juz zaczelam podejżewać że to ciąża myślałam poczekać na okres nie pojawił się to zrobiłam test dwie kreski po kilku sekundach ale nie byłam na tyle szczęśliwa bo myślałam że może się mylić ale byłam wczoraj u ginekologa i jestem jednak :) już 8 tydzień. :)

Gość juja
SzczesliwaJestem gratulacje i dziękuję za odpowiedź :)

Gość gość
U mnie jak dziecko sie zagniezdzilo to myslalam ze to miesiaczka. Bo tak samo wyglada tylko troche mniej.. Miesiac pozniej zrobilam testy i byl pozytywny

Gość juja
byłam dziś u ginekologa z podejrzeniami ze moge byc w ciazy lecz nie dluzej niz 4-5 dni (wiem ze moje podejzenia sa glupie lecz mam dziwne objawy, zawroty glowy, zmeczenie, nudnosci, diwny bol piersi) . Tak po za tym wczesniej mialam liczne pechezyki na jajnikach a dzis odziwo nic takiego juz tam nie bylo . I moje pytanie: czy po tak krutkim czasie ginekolog zauwazyl by cos na USG czy cos tam sie juz moze dziac?

Gość JestemSzczesliwa
Kiedy miałaś ostatni okres ?

Gość juja
20 lutego zaczęła mi się miesiączka a 26 lutego skończyła. 3 dni później odbyłam stosunek

Gość gość
Za wczesnie na cokolwiek. Ani lekarz, ani zaden test nie potwierdzi ciazy.

Gość juja
czyli ciąża jest możliwa tak?

Gość gość
Ciaza jest mozliwa ale na obecnym etapie o zadnych dolegliwosciach, testach czy obrazie na usg nie ma mowy, bo pewnie nawet do implantacji jeszcze nie doszlo

Gość gosia6981
hej, może i mi coś doradzicie? od 4 miesięcy zażywam tabletki antykoncepcyjne i chyba miesiąc temu miałam okropną grzybice pochwy i zapomniałam się i przez 4-5 dni zażywałam tabletki orungal na grzybice.. które podobno obniżają skuteczność tabletek, robiłam test ciążowy i był negatywny. Po skończeniu opakowania dostałam krwawienia z odstawienia. Pierwszą tabletke z nowego bilistra wzięlam zamiast rano jak zawsze biorę to dopiero ok 23 godziny. Od jakiś 2 tyg mam okropny posmak w ustach co chwile, wszytsko mi kiepsko pachnie, strasznie zaczęły mnie boleć plecy a do tego wczoraj od rana nic nie jadłam i czułam się bardzo dobrze, a ok 14 godziny zrobiło mi się niedobrze i wymiotowałam 3 razy.. spałam do 19 po czym o 24 znowu poszłam spać i spałam do 10 rano i dalej byłam senna i słaba.. Czy to są objawy ciąży? Czy tamten test się mógł mylić?

Gość gość
To zrób test teraz i się dowiesz.

Gość juja
Mam dziwnie mętny mocz jest ciemniejszej barwy niz zawsze i nadal mysle ze moge byc w ciazy . Zadnego zapalenia nie mam bo bylam w zeszlym tyg u ginekologa i wykluczyl wszystkie niedogodliwosci. I czy ten dziwny mocz moze oznaczac ciaze?