Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwnasytuacja

Mam wrażenie że kot wyczuwa ciąże?

Polecane posty

Gość Dziwnasytuacja

Kot nigdy nie kładł mi się na brzuchu od momentu gdy jestem w ciąży kładzie się robi brzuchowi masaż nie wiem co o tym myśleć?

Gość gość
chyba tak. Ale nie dawaj masować mu brzucha. U mnie moja piesia (maltańczyk) wyczuł jeszcze przed testem. Dostała jakiejś manii obwąchiwania mnie po szyi i dekolcie i lizania. Nie mogłam się opędzić :)

Gość gość
Koty to wrazliwe stworzenia - mozliwe ze cos wyczuwaja. Nie daj sie zwariowac opowiadaniami o szkodliwym wplywie kota na zdrowie dziecka i nie sluchaj zyczliwych, ktorzy beda cie namawiali do oddania kota "dla dobra dziecka". Dziecinstwo z kotem to pelne dziecinstwo. Chetnie mialabym je sama.

Może i wyczuwają. Zwierzęta dużo rzeczy wyczuwają. Tak jak np. szczury podobno wyczuwają zbliżający się pożar, ale nie wiem, czy to prawda. Koty są bardzo mądre i uczuciowe. Potrafią się śmiesznie obrażać ;)

Gość gość
Hej mam pytanie gdy test wyszedl pozytywny ze jestem w ciazy moj kot tego dnia polozyl mi sie na brzuchu a zaznacze ze nigdy tego nie robil unikal takich sytuacji. Po tym szybko uciekl i wyszedl z domu do tej pory nie wrocil do domu:( co nigdy sie nie zdarzalo zawsze wracal:( Nie ma juz go 6 dni. Czy mozliwe ze wyczul ciaze i uciekl?