Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelina23614

chłopak afganistanczyk

Polecane posty

Gość gość
mam obrzydzenie na taka parke i mnie na rzyganie bierze ! a tfu

Gość gość
Takiego to nie ma , jak już to afganistanczyk ;)

Gość gość
Afganczyk idiotko

Gość gość
Moim zdaniem jak kocha pochodzenie nie ma większego znaczenia

Gość gość
Chcesz mieć przekichane życie bierz takiego !

Gość gość
Dlaczego ma mieć przekichane?

Gość gość
różnice w przekonaniach, inne wartości, inna kultura, inne priorytety. ale spróbować zawsze można.

Gość gość
Człowiek jak człowiek pewnie ze możesz próbować ale uważaj. Bardzo dużo się słyszy o nich ze biją, kaucja, porywają. ...narzucają swoje zasady których możesz nie akceptowac

Gość gość
Nie radzę, to się nie sprawdza, chyba, że będziecie cały czas mieszkać w Polsce. Roznice kulturowe i religijne sa masakrycznie wielkie i czasem wielka milosc nie przebije tego.

Gość gość
Ja bym się trzymała z dala od Islamu, szczególnie jeśli jest głęboko wierzący. Stawiają rodzinę ponad żonę, według Koranu żona ma być posłuszna, służyć mężowi, nie sprzeciwiać się a mąż ma prawo ją ukarać. Poczytaj trochę o tym bo co dla nich jest normą dla nas jest często nie do zaakceptowania.

Gość gość
Ja żyję z takim.moj chłopak właśnie. Pochodzi z Afganistanu. Mieszkamy w Londynie. Od 6 miesięcy mieszkamy razem.poki co jest ok.zadnego gadania o religii żadnych zasad ....nic wręcz jestem skłonna przyznać ze lepiej mi z nim niż z jakim kolwiek polakiem.

Gość gość
cytat z Koranu "Mężczyźni stoją nad kobietami ze względu na to, że Bóg dał wyższość jednym nad drugimi, i ze względu na to, że oni rozdają ze swojego majątku. Przeto cnotliwe kobiety są pokorne i zachowują w skrytości to, co zachował Bóg. I napominajcie te, których nieposłuszeństwa się boicie, pozostawiajcie je w łożach i bijcie je! A jeśli są wam posłuszne, to starajcie się nie stosować do nich przymusu. Zaprawdę, Bóg jest wzniosły, wielki!"

Gość gość
Zgadza się Koran Koranem. ...żyjąc w kraju europejskim jest w ogóle inaczej

Gość gość
dziś tacy mieszkający za granicą często są albo niewierzący albo szanują różnice kulturowe. gorzej gdyby namawiał Cię do zmiany wiary albo zamieszkania w jego kraju.

Gość gość
gość dziś On przywiązuje wagę do swojej religii ja nie mam nic przeciwko....ale też widzę ze akceptuje moje zasady moja wiarę i moje tradycje...nie ma nic przeciwko temu że jestem chrześcijanka ze obchodze święta itd.

Gość gość
to jest jak los na loterii,bo przeciez wsrod polaczkow tez sa dranie,pijaki,tyrani;Nie kazdy arab to zly czlowiek;nie mniej jednak badz czujna

Gość gość
Głupia jesteś i tyle

Gość gość
Afganistanczyk to nie arab ,to prawda że sa czuli i kochani tylko wtedy jak sa przywas zrobią wszystko dla Was ,ale też prawdą jest ze bardzo kłamią bez mrugnięcia okiem potrafią bardzo manipulować drugą osobą jak tylko zdobędą jej zaufanie.