Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowanaa

patologia

Polecane posty

Gość zdegustowanaa

podczas rozmowy z jeszcze facetem okazało się przypadkiem, że ma trudną rodzinę. Brat jego matki jest inwalidą, alkoholikiem. Wiele lat temu porzucił zonę i 4 dzieci, oczywiście nie płacił na nich nic, olał całkiem. Aktualnie matka mojego? faceta zmusiła tego swojego brata kalekę do upoważnienia jej w sprawie o alimenty i wystąpiła przeciwko dzieciom swoejgo brata o alimenty na ich ojca, a swego brata. I mój facet jedzie z nią na rozprawę ... Jak wyraziłam swoją opinię, że to co robi jest po prostu podłe (pozywanie o alimenty od dzieci, które ojciec wiele lat miał w du....., a kaleką jest na skutek wypadku po pijaku...) i nieetyczne, to mój facet się obraził i stwierdził, że obrażam jego matkę .... Patologiczne to dla mnie, a fakt, że on jeszcze jedzie z matką tam.... kobieta zdrowa, w pełni sił .. Nie wiem, ja bym sumienia nie miała tak robić. Uważam, że przegra tą sprawę i tego tej nieuczciwej kobiecie życzę

Gość gość
Nie zazdroszcze Ci.

Gość zdegustowanaa
postawa tej kobiety to jedno, ale ostra reakcja mojego faceta to drugie ... Zraziłam się bardzo Oznacza to, że pewnie w razie czego powieli postawę moralną matki, a ta jest naprawdę wątpliwa. Tłumaczył to tak, że jego matka pomaga bratu i ileż można tak pomagać, a dzieci nic ... Ja na to, że jego matka jesli pomaga to z własnej woli, nikt jej nie zmuszał. A dzieci wg mnie sąd nie zmusi, żeby utrzymywały ojca, który jakieś 15 lat temu porzucił, wyjechał zagranicę, pił, balował i na skutek wypadku stał się kaleką (jechał autem pijany, morderca na drodze) Aha i na skutek wyjazdu z mamusią, nasze plany poszły się .... Porażka

Gość gość
ojciec dał im coś najcenniejszego - życie. winne się nim opiekować i łożyć na niego! taka prawda

Gość gość
zostaniesz samotną mamą a twoje dzieci po osiągnięciu dojrzałości wpadną w długi przez tatusia ... i po co ci taki wół? nie lepiej było dać szansę prawiczkom z kafe? podejrzewam jednak że jesteś wielorybem i żaden by cię nie chciał

Gość gość
dobrze, ze piszesz :jeszcze facetem: bo mysle,ze powinnas sobie odpuscic go Mowia, ze niby jest sie z kims, a nie z rodzina, ale to gowno prawda

Gość zdegustowanaa
danie zycia to nei wszystko, liczy sie wychowanie Ale z osoba o ciasnych poglądach szkoda gadac Nie jestem wielorybem, nie martw sie. Mam duze powodzenie. A co do odpuszczenia, to analizuje to, ale juz prawie podjelam decyzje o odejsciu. Mysle,ze taka rodzina bedzie non stop tworzyc problemy, klopoty itd Im wiecej sie o nich dowiaduje to tym wiecej mam watpliwosci W mojej rodzinie takich przypadkow nie bylo, zeby ktos porzucil dzieci itd Zwykla patologia z nich i tyle

Gość gość
tacy ludzie to problemy, wiem, co mówię. Moja znajoma ma za męża tego typu faceta z takiej rodzinki. Ich podejście do życia takie jest: jak ktoś robi coś złego, nagannego to krytykują na całego, jak oni robią identycznie to już nie jest to złe, bo robią to oni A im przecież wolno Jaskrawy przykład: teściowa tej mojej znajomej podejrzewała, że jej mąż ma romans I wydzwaniała do szefa tej domniemanej kochanki, rozpowiadała po ludziach o niej, że tak i owaka, że zdjęcia takich prostytutek powinny na drzewach wisieć, żeby ludzie wiedzieli jakie są itd itp Słuszne niby oburzenie (choć podkreślam dowodu nie miała, ta rzekoma kochanka młodsza od jej męża jakieś30 lat :D a jej mąż taki kapeć stary :D ) Ale ale tej teściowej córka jest w "normalnym" związku, tzn, mieszka i żyje sobie, z ŻONATYM facetem, na dodatek ten gosć ma dziecko :D I tutaj ta baba nie widzi nic zlego, zaprasza ich na obiadki, sama ich odwiedza No hipokryzja na maksa ... ohyda wręcz Aha i żeby nie było, obie mamusia i córeczka latają do kościoła A ta moja znajoma dusi się w tym związku i myśli, że jej mąż w końcu coś pojmie. Szkoda kobiety, bo miła, fajna, zaradna i po prostu dobry człowiek, ale czeka na cud. Na dodatek jest bardzo ładna i spokojnie, by sobie znalazła kogoś z normalnej rodziny, Dodam, że już tak z 10 lat czeka na przemianę męża. Więc autorko,nie popełnij błędu mojej znajomej, tacy się nie zmieniają, Uciekaj z tej znajomości

Gość gość
zgodze sie z powyzsza wypowiedzia, tacy ludzie to dramat do zycia codziennego, albo bedziesz taka jak oni albo cie zamecza Uciekaj

Gość zdegustowanaa
cześć, jego matka tez takie postawy wykazuje, u innych wszystko krytykuje, np. ostatnio komentowała, ze córka sąsiadki szła do ślubu w białej sukni, a brzuch wielki Wszystko ok, tyle tylko, ze data ślubu rodziców mojego? to lipiec, a w sierpniu tego samego roku urodziła sie siostra mojego faceta ..... I wiem, ze bylo wesele normalnie jak sie robiło na wsiach dawniej

Gość gość
no to widzisz sama co to za ludzie Myślisz,ze on sie od nich rozni? bardzo watpie, moze sie trafiaja takie przypadki, jednak to co za malego sie nauczyl bedzie zawsze

Gość on46
Witam.Zdegustowana-ile masz lat?