Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak codziennie będę robiła mężowi loda z połykiem zdradzi mnie z inną?

Polecane posty

Gość gość

Sprawa wygląda tak: jestem w ostatnim miesiącu ciąży, wyglądam mało atrakcyjnie, w ciąży wyszła mi spora niedoczynność tarczycy, w dodatku przez rwy kulszowe niemal całą ciąże musiałam leżeć plackiem i przytyłam już 19kg a jeszcze 3 tygodnie do porodu i pewnie będzie jeszcze gorzej, SŁOWEM WYGLĄDAM ŹLE :( Staram się to mężowi zrekompensować codziennym obciągankiem z połykiem, pieszczę mu też języczkiem jąderka i okolice pupy, jest bardzo zadowolony i mówi, że robię to idealnie. Ma jednak w pracy sporo atrakcyjnych koleżanek i boję się, że nie da mi czasu na powrót do formy sprzed ciąży i mnie zdradzi z jakąś ;( Pytanie do facetów - czy jeśli kobieta codziennie zaspokajałaby Was seksualnie wytrzymalibyście około roku by wyglądała dobrze, miała czas na schudnięcie i powrót do formy? Bo apetyt na seks mam, kocham sprawiać mu przyjemność, ale niestety no nie wyglądam teraz dobrze przez te kilogramy, ale dbam o siebie - zawsze jestem czysta, wydepilowana, mam delikatny makijaż.

Gość gość
Moja dba podobnie o mnie, jak ma okres, a poza nim jeszcze bardziej. Nie mam zamiaru jej opuszczać. Tylko moja ma zarost bo to lubię :)

Gość Facet7777
znudzi mu się ,porząda i bedzie porządał inne ,normalni faceci tak mają ,jedynaTwoja zasługa ,że od innych też będzie tego oczekiwał,

Gość ten77
mnie jako facetowi by się to znudziło ,cudza to zawsze cudza żona:)

Gość gość
Czyli nie chcecie mieć rodziny, nie jesteście w stanie kochać tylko 1 kobiety?

Gość ten77
kochać tylko jedną owszem ale i tak jak wy pragniemy seksu z innymi partnerami,tylko seksu...

Gość gość
tak zdradzi...

Gość gość
Zdradzi z taką, co np będzie mu robić głębokie gardło lub setki innych rzeczy, których ty nie robisz. A jak zechce, to i z taką, co w ogóle nie weźmie do buzi. To po prostu nie ma znaczenia co sie w łóżku wyprawia, tylko to , co sie czuje. Finito.

Gość gość
Nie zdradzi cię, nie martw się.

Gość gość
nie zdradzi Cie . tak uważam !

Gość gość
OMG, kobieto jesteś w zawansowanej ciąży, nie myśl tylko o facecie, o sobie pamiętaj, a o dziecku przede wszystkim. On jeśli jest mało warty i tak może znaleźć sobie taką, z którą zawsze może być lepiej. Miej szacunek dla siebie, nie jesteś seksmaszynką, nie musisz być.